Nyheder25. januar 2010

Robert Hansen: Naturtalent

Skuespilleren roses og er nomineret til sin første filmpris
Robert er på vej ind i det "pæne" selskab med nomineringen til en Robert-pris
Robert er på vej ind i det "pæne" selskab med nomineringen til en Robert-pris
 Foto: All Over

Det er ikke, fordi det har skortet på omtale i skuespilleren Robert Hansens 30-årige liv. Når han allerede nu har kunnet skrive en selvbiografi, der bærer titlen "Velkommen på forsiden", så skyldes det selvfølgelig, at han har været der mange gange.

Men ikke på grund af sit talent som skuespiller eller de nok så populære hovedroller i de nu 5 "Anja & Viktor"-film.

Men når der den 7. februar uddeles de årlige Robert-filmpriser, så kan det være, at Robert endelig får den anerkendelse fra den branche, der har været omdrejningspunktet for hans liv, siden han var 15 år.

Han er nemlig indstillet til prisen for årets mandlige birolle for sin rolle som John i Nikolaj Steens debutfilm "Oldboys", der i øvrigt er nomineret til hele 7 priser.

Og instruktøren håber inderligt på, at Robert Hansen nu kommer på forsiden igen - men denne gang på grund af sit skuespillertalent.

Han har også oplevet den rynken på næsen, som såkaldte seriøse filmkendere ofte praktiserer, når talen falder på Robert.

- Mange tænkte "Hvad er nu det?", da vi valgte ham til rollen. Men han er virkelig et naturtalent, der har adgang til sine følelser, siger Nikolaj til Ekstra Bladet om sit valg af Robert Hansen.

Sponsoreret indhold