Nyheder 23. maj 2016

Robert Hansen dater ung model

Den 36-årige Robert Hansen tilbragte weekenden sammen med Peter Birchs ekskæreste.
(Foto: Mikael Rieck)
Robert Hansen, der sidste år gennemgik en stor hjerteoperation og blev forladt af sin kæreste efter fem års parforhold, har nu mødt en ny, ung godte.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Forleden skålede den 36-årige skuespiller i rosévin og gin og tonic på kendiscaféen Victor i centrum af København. Her var han i godt selskab med 19-årige Alma Amila Rasmussen, der tidligere har medvirket i Kanal 4-programmet ”Danmarks næste Topmodel” og for nylig var kærester med Peter Birch.
Flirten mellem de to lå tykt i luften, og den unge blondine kaldte Robert for både ”skat” og for sin ”prins”, og sig selv betegnede hun ifølge SE og HØRs kilder som ”hans nye prinsesse”. På trods af de kærlige kælenavne afviser ”Anja og Viktor”-skuespilleren, at forholdet mellem ham og ”Ulven Peter” Birchs ekskæreste er seriøst. – For at være helt ærlig, så har jeg set Alma én dag, så jeg kender hende ikke så godt, men hun er da sød, lyder det med et forlegent grin fra Robert Hansen, der ikke har snakket med sin unge flirt siden deres bytur og derfor ikke ved, om de skal ses igen.
(Foto: Dan Mariegaard)
Alma Amila Rasmussen og Peter Birch nåede at være kærester i halvandet år, inden de for få måneder siden gik fra hinanden. Nu har den 19-årige blondine kastet sin kærlighed på Robert Hansen. (Foto: Dan Mariegaard)

Sponsoreret indhold