Nyheder6. juli 2011

Robert Hansen: Alle gode gange 3 …

Skuespilleren forsøger sig - efter gentagne fusere - endnu en gang som tv-vært
Robert Hansen har indtil nu ikke vist sig at være den store seermagnet - alligevel har han fået endnu en værtsrolle på TV3
Robert Hansen har indtil nu ikke vist sig at være den store seermagnet - alligevel har han fået endnu en værtsrolle på TV3
 Foto: All Over

De første 2 programmer, som Robert Hansen har stået i spidsen for - Magi i luften og Hjælp, jeg er i Japan - har floppet fælt.

Men hverken TV3 eller skuespilleren selv tøver med, at kaste ham ud som vært i endnu et program. Det skriver Her&Nu.

Læs også: Robert Hansen overvejede selvmord

Den 31-årige autodidakte skuespiller skal til efteråret guide deltagerne igennem udfordringerne i programmet Det perfekte minut. Allerede nu har han travlt med at caste villige deltagere.

Selv om Robert Hansen ikke ligefrem render rundt med rygsækken fuld af succeser, er han ret sikker på, at hans nye program ikke lander i den voksende bunke med fiaskoer.

- Jeg tror, det bliver et rigtig sjovt program. Jeg morer mig i hvert fald over at se, hvor meget folk går op i opgaverne, siger Robert Hansen til Her&Nu.

Læs også: Robert Hansen har købt en hest

Programmet går ud på, at deltagerne skal løse forskellige opgaver. Hver opgave har de 1 minut til at gennemføre. Jo flere opgaver de løser, jo flere penge vinder de. Deltagerne kan i sidste ende stikke af sted med en kvart million.

Sponsoreret indhold