Nyheder 24. februar 2009

Robert Hansen: Har købt en hest

Skuespilleren er ikke kun vild med dansende Tina Lund. Nu prøver han en smutvej til hendes hjerte
Om ikke andet kan Robert og Tina i fremtiden tale om deres interesse for heste
Om ikke andet kan Robert og Tina i fremtiden tale om deres interesse for heste
Foto: All Over

Han har indrømmet, at han har kysset med den dansende hestepige Tina Lund, ham Robert Hansen. Og nu tager han endnu et våben i brug for at nå hendes hjerte.

Robert Hansen er ikke kun vild med Tina og med at danse. Han er også vild med travheste og har købt part i hesten med det meget passende navn Playboy Robert. Hesten er 2 år og vil kunne debutere i sommerens travløb.

- Det bliver spændende at følge dens karriere. Ser den ikke sød ud. Det synes jeg i hvert fald, ler Robert Hansen til ugeavisen.dk.

- Jeg har ikke så meget forstand på heste, men er gået ind i det her, fordi jeg har en kammerat, som er vild med heste, og jeg må erkende, det er let at blive fascineret af stemningen på travbanen, forklarer Robert Hansen.

Drømmer om et derbyløb

Robert Hansen drømmer om at se Playboy Robert i derbyet, selv om han er bevidst om, at det ikke er let at få sin hest blandt de 12 bedste heste, der får lov at deltage i det prestigefyldte løb.

- Jeg vil naturligvis forsøge at komme på banen, når Playboy Robert skal deltage i løbene, siger Robert Hansen, som ejer hesten sammen med en kammerat og en spillekiosk.

Sponsoreret indhold