Nyheder 3. februar 2014

Riskær om ’Arvingerne’: ALT er grimt… for fanden hvor jeg keder mig

Finansmanden finder arvestrid og familiefejde kedeligt
Af af
Riskær revner Arvingerne
Riskær revner Arvingerne
Foto: AOP
Mens næsten to millioner danskere sidder klistret til skærmen søndag aften for at følge kampen om Grønnegården, er Klaus Riskær langt fra så imponeret over DRs søndagsserie.

Hov! Opdagede du også denne pinlige fejl i Arvingerne?

Finansmanden keder sig gevaldigt i selskab med Signe, Gro, Emil og Frederik og kalder 'Arvingerne' for både grim og grum:

- Hvem fanden har 'stylet' det program. ALT er grimt…næsten som om det er et mål i sig selv. Tøj, indretning, sengetøj, undertrøjer …. you name it ! Troede bare det var en fejl i et enkelt af disse serie afsnit…men for fanden hvor jeg keder mig grumt, skriver Klaus Riskær på sin Facebook-profil.

Seer- og stjerneregn til Arvingerne

DR-serien har fået lutter roser af anmelderne og har søndag efter søndag haft tårnhøje seertal - men det høje seertal skyldes ikke, at serien er god, hvis man spørger finansmanden:

- Det store seer tal siger intet om programmet men mere om landet: vi keder os grumt søndag aften, så selv en skod serie som denne kan gå an. Jeg vil tro at det må være en af de sidste Ingolf Gabol projekter på DR…det DR der sætter en ære i at 'down-size' hele nationen til den rene middelmådighed. Vor herre bevares.

Sponsoreret indhold