Seer- og stjerneregn til ”Arvingerne”

Skuespillerne i DRs nye serie \

Skuespillerne i DRs nye serie "Arvingerne", der løber over skærmen søndag aften

Foto: Kasper WenstrupDR har endnu engang fået skabt en serie, der lægger gaderne øde søndag aften. 1.951.000 - eller knap to millioner - valgte at følge med i andet afsnit af "Arvingerne".

Og landets anmeldere er heller ikke i tvivl om, at serien om Signe, Frederik, Gro og Emil - og ikke mindst arven efter Grønnegaarden - bliver en vaskeægte søndagsbasker.

Trine Dyrholm: Konflikter med mor

BTs anmelder kalder således "Arvingerne" for troværdig og kvitterer med hele fem ud af seks stjerner:

- Hvad er hemmeligheden bag at kunne drive dramaet frem så hurtigt, så vi samtidig tror på det og lever med?, spørger BTs anmelder, før han selv løfter lidt af sløret:

- Maya Ilsøes manuskript favner bredt via de fire søskendes forskelligheder, og så kan forfatteren skrive replikker, der ikke virker skrevne, men som kan siges naturligt. Rækken af skuespillere er samtidig fornem. I det hele taget er alle grundingredienserne så gode, at der umærkeligt kan skiftes stemning flere gange i samme scene, skriver BT-anmelderen.

Pernilla August: Derfor sagde jeg ja til Arvingerne

Også Ekstra Bladets anmelder har fundet de positive gloser frem og kalder serien "mange klasser over Badehotellet" (TV2s serie, der kører nu).

- Ilsøes gode grundmateriale er selvfølgelig en forudsætning, men udførelsen er også excellent - ikke mindst når man sammenligner med TV2's konkurrerende satsning 'Badehotellet', der fremstår som den rene dilettantkomedie i forhold, skriver anmelder Henrik Queitsch og giver fem ud af seks stjerner.

Også anmelderne fra Politiken og Jyllands-Posten er begejstrede. De belønner således serien med henholdsvis fem hjerter og fire stjerner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close