Nyheder 29. november 2010

Riskær: Jul i cellen

Finansfyrsten stak af til London på en udgang tidligere i år. Nu falder straffen
Klaus Riskær kan se frem til at fejre juledagene bag tremmer
Klaus Riskær kan se frem til at fejre juledagene bag tremmer
Foto: Niels S. Andersen

Klaus Riskær må indstille sig på at holde jul og nytår i cellen, fordi han har fået al udgang inddraget af myndighederne i Statsfængslet ved Sdr. Omme.

Det blev konsekvensen, efter at han for nogen tid siden stik imod reglerne fløj til London for at få styr på en verserende konkurssag samt besøge sin engelske søn Christopher på 3 år.

Læs også: Sviptur til London

- Det er synd for min familie, at jeg skal være herinde i højtiden, men jeg klarer det nok, siger den 55-årige fallerede finansfyrste, der også på andre områder har oplevet ændrede afsoningsvilkår.

Computer, internetadgang, besøg hos fysioterapeut og uledsaget ærinde i byen er også blevet inddraget, så han er ked af ikke længere at kunne være så aktiv som tidligere.

- Jeg er lidt forundret over, at det er nødvendigt at gøre livet så surt for mig. Det er ikke en kritik af systemet - for det er Kriminalforsorgen, der hersker herinde - men jeg ville da gerne have været foruden, fortsætter han til SE og HØR.

Læs også: Storbarmet blondine fængslet

Ifølge Klaus Riskær er det normalt for førstegangsafsonere at sidde den halve tid af en dom.

Hans kendte forgængere udi økonomisk kriminalitet, Kurt Thorsen, Rasmus Trads og Peter Brixtofte kom ud efter halv tid, så han er naturligvis spændt på, hvad han har til gode efter at have afsonet de 2 år af en samlet dom på 6.

Sponsoreret indhold