Klaus Riskær: Risikerer rigtigt fængsel

Den står på endnu mere celle-tid nu. Klaus Riskærs udgang bliver stærkt begrænset, efter det har vist sig, at han rejste til udlandet uden tilladelse

Den står på endnu mere celle-tid nu. Klaus Riskærs udgang bliver stærkt begrænset, efter det har vist sig, at han rejste til udlandet uden tilladelse

Foto: Thomas Laursen

Klaus Riskær gør præcis, hvad der passer ham - også når han egentlig skulle sidde i fængsel.

I går indrømmede den bedrageridømte pengejonglør nemlig, at han havde misbrugt sin udgang fra det åbne fængsel i Sdr. Omme. Turen gik i juni til ferieparadiset Ibiza med kæresten, og i april stod den på en rejse til London for at lave forretninger. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Klaus Pagh: Min eks ryger i fængsel

Vidste hvad han gjorde

Det måtte han bare ikke, for han havde ikke informeret Kriminalforsorgen om sin forsvinden.

Først nægtede Klaus Riskær ethvert kendskab til sin rejselyst overfor dagbladet Børsen, men nu indrømmer finansmanden sin fejl.

- Jeg har i dag meddelt Kriminalforsorgen, at Børsens historie er rigtig, og jeg er fuldt ud bekendt med, at dette vil medføre orlovsspærring, skriver Klaus Riskær i en pressemeddelelse.

Læs også: Riskær vil have Darja igen

Mister udgang i fremtiden

Fængselsinspektøren i Sdr. Omme er da heller ikke sen til at sanktionere den detroniserede rigmand. Hvor stor straffen bliver, vil hverken Riskær eller myndigheder dog svare på.

- Vi foretager i hvert enkelt tilfælde en misbrugsvurdering. Men helt generelt vil man få inddraget sin udgangstilladelse, hvis man har misbrugt sin udgang, siger fængselsboss Anne Marie Heckscher til Ekstra Bladet.

Læs også: For rapkæftet


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close