Nyheder7. februar 2016

Så meget blev der samlet ind til Danmarks Indsamling

Dette års Danmarks Indsamling kulminerede lørdag aften med et fem timer langt TV-show – og det endelige resultat lød på lidt over 97 millioner kroner, som nu skal bruges på projekter, der skal hjælpe verdens fattigste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/danmarks_indsamlin.jpg
 Foto: DR1

En hel uges Danmarks Indsamling er forbi – og i alt blev der indsamlet 97.870.606 kroner, som nu skal bruges på projekter, der skal hjælpe verdens allerfattigste.

Det skriver DR.

Danmarks Indsamlingen kulminerede lørdag aften med et fem timer langt TV-show på DR1, hvor gæster som blandt andre Christopher og Citybois underholdt, mens danskerne løbende kunne donere penge enten via SMS og telefon.

Og efter showet kunne Danmarks Indsamlingen altså oplyse, at der i år blev indsamlet i alt 97.870.606 kroner, som skal bruges på at bekæmpe fattigdom rundt om i verden.

Karin Aaen fra UNICEF er talskvinde for indsamlingen – og hun fortæller til DR, at hun er meget tilfreds med det endelig resultat, også fordi der den seneste stykke tid har været flere andre indsamlinger på blandt andet TV.

- Jeg er taknemmelig for, at danskerne har valgt at give lige over 97 millioner kroner til langsigtet udviklingshjælp til verdens fattigste, siger Karin Aaen.

Sidste år blev der indsamlet over 100 millioner kroner ind. Det er 10. gang, at der er Danmarks Indsamling.

Sponsoreret indhold