Nyheder11. april 2013

Renée Toft Simonsens eks: Derfor gik det galt

- Jeg var umoden, siger modellens gamle kærlighed
Renée var i 1980´erne kærester med bassisten i Duran Duran.
Renée var i 1980´erne kærester med bassisten i Duran Duran.
 Foto: All OverJohn Taylor fra Duran Duran og den danske fotomodel Renée Toft Simonsen var et af 80'ernes hotteste par. Men selvom de to smukke mennesker klædte hinanden godt og havde masser af penge, var de ikke lykkelige sammen. Nu fortæller John Taylor i en ny bog om forholdet til den smukke danske kvinde, som i dag danner par med Thomas Helmig.

Renée: Klog på samlejer

John Taylors nye selvbiografi hedder "Kærlighed, Død & Duran Duran", og i den omtaler den berømt bassist fra Duran Duran sin eks Renée Toft Simonsen med varme.
Men i længden kunne de ikke få forholdet til at fungere, fortæller John Taylor i et interview med FEMINA.

Læs hvlken dansk TV-serie, John Taylor elsker

- Jeg var ikke klar. Jeg var for selvoptaget. Det tog mig lang tid at blive klar til den slags forhold, som hun ønskede. Jeg var stadig afhængig af mange ting. Jeg kunne ikke overgive mig til en enhed. Renée var foran mig i mange ting, siger han.

Helmigs kone: Slås med teenagesønnen

- Jeg skriver i bogen om en vision, jeg havde. Jeg vidste, hvad der ville ske. Vi ville få børn, så ville hun slå op, hun ville tage barnet med til Danmark og selvsagt ville hun får forældreretten, for hun var jo moren, og barnet ville tale danske, og jeg ville ikke forstå, hvad det sagde! Det var sådan min paranoide hjerne tænkte. Så hvilken chance havde vi?

- Det er så selvskadende, så saboterende, men jeg husker helt klart, at det var sådan, jeg tænkte, siger John Taylor i dag.

Læs her hvad Renée mener om kønsbehåring

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/89947a22324d424c844bdf651e87c2c9.jpg


John og Renée. Lækre mennesker, lækkert 80' er hår ... (Foto: SE og HØR)

Sponsoreret indhold