Nyheder25. januar 2013

Helmigs kone: Slås med teenagesønnen

Renée Toft Simonsen har sine kampe
Hugo ville ikke helt det samme som sin smukke mor.
Hugo ville ikke helt det samme som sin smukke mor.
 Foto: All Over


Thomas Helmigs stanglækre kone har fået et problem, der truer med at give hende bekymrings-rynker i det ellers så smukke modelansigt.

Renée Toft Simonsen og Helmigs søn Hugo er nemlig kommet i puberteten. Han er fyldt 14 - og har tit helt andre meninger om sagerne end sin smukke mor.

- Nogle dage ønsker man måske: "Bare vi kom igennem den periode lidt hurtigere". Sådan har jeg af og til haft det her på det sidste, skriver Renée i sin klumme på Femina.dk.

Læs hvad Renée mener om kønshår

- Tag bare de sidste to dage. Søndag måtte jeg helt op på lakridserne og næsten true med personlig afhentning for overhovedet at få den 14-årige til at komme hjem. Han havde sovet ude hele weekenden og mente sagtens, han lige kunne nappe søndagen med, lyder det fra den hårdprøvede mor.

Thomas Helmigs kone. Et forhold under sex er ok

Næste kamp med afkommet opstod mandag morgen, hvor han følte sig syg. Renée mente nok, det mere handlede om, at knægten havde fået vendt døgnet på hovedet hen over weekenden.

- Så kom tredje battle inden for bare 24 timer, gående ud på, at fodbold nok ikke kunne blive til noget, da han skulle arbejde hjemme på sin opgave, og så var det for besværligt at skulle af sted om eftermiddagen, fnyser Renée.

Forhåbenligt får hun og sønnen en rolig weekend denne gang ...

Helmigs kone: Klog på samlejer

Sponsoreret indhold