Nyheder21. august 2012

Renée og Thomas: Heftige skænderier

Det går vildt for sig hjemme hos kendisparret
Parret regner med at skænderierne også flytter hjemmefra når deres delebørn gør det
Parret regner med at skænderierne også flytter hjemmefra når deres delebørn gør det
 Foto: All Over

Da det tidligere på året kom frem, at Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig har sat deres store hus i Risskov ved Aarhus til salg, spekulerede flere i om der var en skilsmisse under opsejling.

Læs også: Renée Toft Simonsen: Misbrugt

Men det er nærmest lige det modsatte, der er sket. Parret skal nemlig først nu til at være rigtige kærester, fortæller den tidligere supermodel i en ny bog.

- Vi begyndte jo med tre unger, og der gik et år, så var jeg gravid. Så vi indledte vores kærlighedsrelation med fire små børn, og det har sat sine præg, selvfølgelig har det det, fortæller Renée Toft Simonsen i bogen "Så gør det dog". Det skriver BT.

Børnene er endelig blevet så store, at de skal til at flytte hjemmefra. Så nu er det for alvor blevet tiltrængt kærestetid for Thomas Helmig og hans labre hustru. For indtil nu har bølgerne gået højt indimellem.

Læs også: Thomas og Renée: Køber luksus lejlighed

- Når jeg tænker på alle de skænderier og alt det lort, vi har været igennem, så glæder jeg mig til, at vi på et eller andet tidspunkt kun har hinanden og ikke skal alt muligt, afslører Renée Toft Simonsen.

Udover en lækker lejlighed i centrum af Aarhus har parret også en lejlighed i Malaga, hvor de kan nyde hinanden, når børnene flyver fra reden.





Sponsoreret indhold