Nyheder30. september 2017

René Holten Poulsen: - Hun har haft en dårlig dag

René Holten Poulsen er videre efter Britt Bendixens hårde kommentar i 'Vild med dans'
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rene-holten-poulsen-3009201.jpg
 Foto: All Over Press

Der røg en finke af panden hos 'Vild med dans'-dommer, Britt Bendixen, fredag aften, da hun bedømte kajakroeren René Holten Poulsens Jive med partneren Jenna Bagge.

- Jeg har hele tiden troet, at du var en højt begavet mand. Hvis det ikke kan blive bedre, og du har trænet så meget, så er din begavelse mindre, end jeg troede, sagde Britt Bendixen i en kommentar, der kom mere uheldigt ud, end den var ment.

Men René Holten Poulsen er en voksen mand og sportsudøver på absolut højeste plan, så er han er kommet videre efter den lidt spydige kommentar om hans intellekt.

René Holten Poulsen: Hun må have haft en dårlig dag

- Jeg blev ret ramt af det. Men jeg vælger at tro, at hun havde en lidt dårlig dag, siger René Holten Poulsen til TV 2.

Der var fuld opbakning til kajakroeren fra dansepartneren, Jenna Bagge. - Lige da det skete, der gik vi lige ind i sådan en par-boble, hvor vi lige lukkede alting ude. Det er jo aldrig rart at få sådan en hård kommentar med. Men det vigtigste er, at jeg synes, han gjorde det rigtig godt, fortæller Jenna Bagge til TV 2. Da Britt Bendixen efterfølgende blev spurgt, om hun ikke havde været unødigt hård ved René Holten Poulsen konfron, var hun én stor undskyldning. - Det var helt forkert. Det var slet ikke sådan ment. Det, jeg gik op i var, at han havde tre grundtrin og lavede dem alle forkert. Det var ironi, for selvfølgelig er manden begavet. Han er smuk og lækker, og jeg er vild med ham, og jeg har sagt undskyld til ham, sagde Britt Bendixen. TV 2-redaktør og 'Vild med dans'-boss, Thomas Richard Strøbech blev efter programmet bedt om at kommentere Britt Bendixens kommentar. - Vi tilstræber altid en god tone i Vild med dans, men dommerne er også ansat til at sige deres mening ud fra deres faglige og subjektive vurdering. I tilfældet med Britt Bendixens kommentar til René Holten Poulsen tror jeg, der er tale om, at ting nogle gange lyder hårdere, når de kommer ud , de var tænkt. Og sådan er det i live tv, siger Thomas Richard Strøbech til TV 2. Fredag aften blev 'Jokeren og Mie Martha Moltke stemt ud af programmet, og 'Jokeren fortalte om en ekstraordinært hård uge. - Efter jeg har taget så mange stoffer, så jeg har fået en depression. Det er derfor, jeg har haft en hård uge, lød det ærligt fra musikeren, der sammen med Mie fik fine ord med dommerne, selv om han havde haft svært ved at fokusere på dans i træningslokalet. Se alle deltagerne i årets 'Vild med dans':

"Vild med dans"-deltagerne 2017

Sponsoreret indhold