René Dif risikerer at miste kørekortet

Det kan være slut med at se René Dif bag rattet i en bil.

Det kan være slut med at se René Dif bag rattet i en bil.

Foto: Dan Mariegaard
Et klippekort til Movia kan komme til at gøre god nytte hos René Dif i den nærmeste fremtid.

Den 47-årige popstjerne og chips-sælger står nemlig til at miste retten til at køre bil, når han tirsdag formiddag bliver fremstillet i retten i Lyngby.

René Dif er tiltalt for lørdag den 24. maj kl. 8.30 at have suset igennem en motorvejsstrækning på 430 meter med 90 kilometer i timen.

LÆS OGSÅ: René Dif: Jeg skal skilles

På strækningen - på Helsingørmotorvejen mellem Nærum og Gl. Holte - var fartbegrænsningen sat til 50 kilometer i timen på grund af vejarbejde.

René Dif kørte således mere end 60 procent hurtigere end det tilladte i sin nye Opel Zafira 1,6 cdti Ecoflex, som har en tophastighed på 193 kilometer i timen.

Fordi René Dif i forvejen har en betinget frakendelse af kørekortet, beder anklageren om, at den tidligere Aqua-stjerne får frataget sit kørekort ubetinget.

Hvis det sker, vil René Dif få andre til at køre for sig.

- Hvis dommeren tager mit kørekort, hyrer jeg en chauffør, sagde René Dif til SE og HØR, da vi mødte ham foran Retten i Lyngby.

Han forsøgte at undgå pressen og var derfor på vej ind i Nordea i stedet for i retsbygningen, da han lettere forfjamsket ankom til retten.

Han var i øvrigt kørende i den Opel Zafira, som hastighedsoverskridelsen blev foretaget i.

LÆS OGSÅ: René Dif lægger stilen om

Da René Difs karriere kulminerede sidst i 90'erne, havde han rigeligt råd til at ansætte en privatchauffør, i dag er hans økonomiske situation ændret..

Hans tocifrede millionformue soldet op og erstattet af gæld. Et opslag i Bilbogen afslører, at Santander Bank har sikret sig pant i Difs bil for et lån på 222.000 kroner.

LÆS OGSÅ: René Dif slås med kæmpegældUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close