René Dif: Lægger stilen om

René Dif har valgt at lægge sit liv helt om.

René Dif har valgt at lægge sit liv helt om.

Foto: All Over
René Dif er en travl mand med masser af bolde i luften som dj, producere og pladeselskabsejer.

Alligevel har han nu sat sig et nyt mål: Han vil lægge sin livsstil om og træne sin krop op til den bedste form, han nogensinde har været i.

Til formålet har han hyret en personlig træner, Henning Kristensen, der fortæller om forløbet på sin hjemmeside.

Her skriver han blandt andet:

"Kort fortalt, så blev målet at komme i sit livs form og ikke mindst at få ændret sin livsstil så hans vægt ikke svingede op og ned med rigtig mange kg. René har jo ikke et kontorjob, hvor han møder ind kl. 9 og går hjem kl. 17 - han flyver verden rundt til forskellige jobs og samarbejdspartnere, så det at få implementeret en struktureret livsstil bliver i den grad en kæmpe udfordring."

René Dif: Jeg begik røveri

På siden viser René Dif også sit daglige kost- og træningsprogram frem, der begynder kl. 6 om morgenen og ender kl. 21.30 om aftenen, når han går i seng. I løbet af dagen har han så trænet to gange af en times varighed, spist fire måltider og drukket to protein-shakes.

"Man mærker sgu hurtigt hvor dårlig ens normale livsstil egentlig er. Hvad den gør ved dig og hvor meget hjerte, fighterinstinkt, fokus og vilje det kræver af dig for ikke at flade ud i vandet, når man er enormt glad for rigtig god mad, vin og hygge," skriver René Dif og tilføjer:

"Men jeg kan mærke, at det gør en stor forskel, og det er fedt!"

René Dif: Alle gode gange tre

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close