René Dif: Jeg begik røveri

René Dif sætter sit familieliv højere end sin fantastiske karriere

René Dif sætter sit familieliv højere end sin fantastiske karriere

Foto: Thomas S. Laursen

Han er populær som medlem af Aqua og lykkeligt gift med en smuk kvinde. Men livet kunne have formet sig helt anderledes for René Dif. Han kunne have endt som forbryder.

Det fortæller den 44-årige René Dif i et stort interview med Femina, hvor han røber, at han i konfirmations-alderen besluttede sig for at tage at sejle, fordi han ville leve et liv på den rigtige side af loven.

Læs også: Dif blev gift

- Jeg havde allerede lavet røveri og forskellige ting. Al mulig ballade sammen med nogle drenge. Vi havde stjålet cykler og lavet indbrud, og det eskalerede til et stadium, hvor jeg tænkte: "Det her går ikke", siger han.

Aqua-forsangeren uddyber ikke sine kriminelle aktiviteter, men fortæller, at han græd, da han blev stoppet af politiet, som truede med at slippe hundene løs.

Læs også: René Difs kone i kræftkrise

René Difs barndom med en dansk mor, en algerisk far, en lillesøster og to halvbrødre var turbulent, og han manglede tryghed og forbilleder, da han voksede op.

I dag er han stolt over, at han har klaret sig godt trods dårlige odds.

- Jeg tog mit liv i mine egne hænder, fordi jeg ikke ville være kriminel.

I interviewet erkender René Dif, at brug af stoffer nok "ikke er den klogeste vej i verden" - men at han har prøvet det, og det ikke er noget, han vil anbefale.

Få meget mere af Dif herUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close