Nyheder12. februar 2009

Remee: Pas dig selv Lina

X Factor-dommeren synes, at hans kvindelige kollega bør koncentrere sig om sit eget arbejde
Remee synes, at Lina skulle koncentrere sig om at arbejde med sine deltagere i stedet for at kritisere ham
Remee synes, at Lina skulle koncentrere sig om at arbejde med sine deltagere i stedet for at kritisere ham
 Foto: Claus Poulsen

- Jeg forstår ikke hvordan, hun har tid til at tale om alt muligt fremfor at arbejde med deltagerne. Jeg interesserer mig ikke for hvem, der skriver hvad, hvordan det klippes og så videre. Jeg koncentrerer mig om artisterne, og Lina skulle gøre det samme.

Så markant lyder Remees svar, da seoghoer.dk beder ham om en kommentar til Lina Rafns kritik af hans arbejde med gruppen Tårnhøj.

Hun beskyldte ham for, at han ikke brugte nok tid på gruppen, og det derfor bliver Tårnhøj, der hurtigt ryger ud af programmet.

- Jeg arbejder seriøst med alle tre grupper og holder lige meget af dem. Jeg synes alle tre fortjener at vinde. De appellerer til hvert sit publikum, og kræver derfor hver sin arbejdsproces, siger den kritiserede dommer.

Hvad ville hun opnå?

Hvis Linas formål var at skabe splid, så kan hun glemme det. Det eneste, hun har opnået, er, at gruppen Tårnhøj er blevet kede af det, og det ærgrer Remee sig over.

Han understreger samtidig, at det jo er seerne, der bestemmer, hvem der går videre i programmet.

Kritikken preller dog af på den succesfulde producer, der i øvrigt opfordrer begge sine meddommere til at koncentrere sig mere om artisterne frem for programmerne, som Remee af princip aldrig selv ser.

- Jeg dyrker ikke programmerne. Jeg er et keativt menneske, der arbejder med at udtrykke mig musikalsk. Det er en kunst i sig selv at klippe og redigere sådan et program, og det er en proces, som jeg alligevel ikke kan kontrollere, siger Remee.

Læs hele Lina Rafns kritik af Remee.

Hør Tårnhøj synge

Sponsoreret indhold