Remee og Mathilde: Derfor er Kenya børnemodel

Remee og Mathilde er aktuelle i en nye dokumentarserie på Dplay.

Remee og Mathilde er aktuelle i en nye dokumentarserie på Dplay.

Foto: Dan Mariegaard

Remee og Mathilde Gøhlers datter Kenya en gang imellem ses i reklamer for børnetøjsfirmaer.

I dokumentarprogrammet "Remee og Mathilde", der for tiden kan ses på Dplay og Kanal 4, fortæller jetsetparret, hvorfor de har sagt ja til, at deres treårige datter kan arbejde som model.

- Det er ikke noget, vi gør så tit, men en gang imellem siger vi ja til nogle jobs, fortæller Remee i dokumentarprogrammet. 

Og det er vigtigt for parret, at Kenya selv synes, at det er sjovt at arbejde som model. 

- Vi ville aldrig gøre det, hvis hun ikke selv synes, at det er sjovt, fortæller Remee yderligere i programmet. 
 
Artiklen fortsætter efter billedet
 
Mathilde kan da også godt se, hvorfor nogle vil tænke, at det kan være grænseoverskridende at få ens barn til at være model.

- Det der med at sige ja på ens barns vegne til at være model for noget, det kan godt være lidt grænseoverskridende. Men fordi jeg selv er i branchen, så ved vi ligesom, hvad det indbærer, fortæller hun i dokumentarprogrammet. 

Den treårige pige får da heller ikke lov til at stå model til hvad som helst. Der er hendes forældre nemlig benhårde, når der skal vælges, hvilke brands, der kan få datteren med i deres reklamer. 

- Vi er enormt selektive med, hvad hun har lavet.  Og når vi siger ja til noget, så er det fordi vi virkelig kan stå inde for det brand, der skal have hende. Vi har helt sikkert sagt nej til mange ting, fortæller Mathilde.

De penge, som Kenya tjener på modeljobbet, kan hun glæde sig til at bruge, når hun bliver ældre. 

- Det er jo ikke sådan, at vi tager pengene og bruger. De ryger direkte ind på hendes børneopsparing, slår Mathilde fast. 
 
Artiklen fortsætter efter billedet
Lille Kenya kom til verden for lidt mere end tre år siden.
 
Hun er Remee og Mathildes eneste fælles barn. 

Parret har tidligere fortalt, at det bestemt ikke var planlagt, at de skulle være forældre så hurtigt, som de blev.

- Graviditeten var ikke planlagt. Slet ikke. Det gik så stærkt. Jeg var på p-piller, men holdt en pause, fordi jeg ikke havde flere, men jeg nåede ikke at få min menstruation, før jeg begyndte på en ny pakke. Det var fire måneder inde i vores forhold, og det er jo ikke optimalt, hvis man spørger alle andre. Så skal man jo lige være kærester et par år, så forloves, og så skal man giftes. Men sådan skulle det ikke gå. Til gengæld føles det helt rigtigt for os, har Mathilde fortalt til Eurowoman

I "Remee og Mathilde" har parret også fortalte, at de gerne vil have flere børn sammen i fremtiden. 

I november 2017 friede Remee så til Mathilde. 

Det skete i forbindelse med Remees stort anlagte fødselsdagsfest på Hotel Nimb i København.

Hitmageren havde hyret et 15 mand stort gospelkor, der kom ind af forskellige indgange i restauranten, mens de sang Jackson Fives "I'll Be There". Mens de sang dannede de kreds om Remee og Mathilde Gøhler, og så faldt han på knæ for hende. Under festen havde Remee også ringet til Gøhlers far i Hjørring, hvor han havde bedt om datterens hånd. 

TV-serien "Remee og Mathilde" kan ses på Dplay. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close