Nyheder31. august 2013

Remee: Nyder livet som single

Popsnedkeren har krudt i røven efter bruddet med Simona
https://imgix.seoghoer.dk/media/d8cd912157c546c98eba429d6e9ba80f.jpg
 Foto: All Over



Der er mange negative ting ved et smertefuld brud med kæresten. Mere frihed er dog ikke en af dem.

Remee, som SE og HØR for nylig kunne afsløre var gået fra sin kæreste gennem et par år, Simona Popovic, nyder i hvert fald at have mere tid til sig selv.

Remee: Nu er han single

Derfor rejser han for tiden rundt i Europa og fester løs. I den seneste uge var den mørklødede, næsten altid smilende musikmand en tur i Manchester i England, hvorfra han backstage sammen med vennen, promoteren og koncertarrangøren Peter Kjær, oplevede den verdensberømte Dj Tiësto til den elektroniske musikbegivenhed Creamfields med over 70.000 tilskuere.

Men ikke nok med det. Direkte fra England rejste Remee dernæst til partybyen Alanya i Tyrkiet, hvor han tidligere havde del i det så omtalte Oasis-projekt.
Senere på ugen tog Kjær og Remee til Tyrkiets største by Istanbul, hvor de blandt andet overværede en stor musikbegivenhed, hvor sangerinden Inna, der for to år siden verdenshittede med nummeret "Mr. Saxobeat" optrådte.

Rygterne siger, at Remee atter engang er i spil som den ene af tre dommere i den kommende udgave af "X.Factor". Dette er dog endnu ikke bekræftet af DR.

Hvis dette er korrekt, gælder det om at få festet igennem inden dagligdagen byder på træning og coaching af kommende sangstjerner ...

Remee: Kæmpe bøde

Sponsoreret indhold