Remee i Afrika!

Remee tager kæresten Mathilde Goehler med til Kenya

Remee tager kæresten Mathilde Goehler med til Kenya

Foto: All Over PressSom dommer i X Factor kan han godt være hård, men inderst inde har Remee et hjerte af guld.

I hvert fald er han ambassadør for velgørenhedsorganisationen SOS Børnebyerne, og derfor rejser han søndag til Kenya sammen med sin kæreste Mathilde Gøhler.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Remee bryder med ung modelkæreste

Her skal parret besøge Remees sponsorbarn og se, hvordan organisationens frivillige arbejder, ligesom de også skal donere penge til fattige børn. Og den 40-årige producer glæder sig til besøget.

- Jeg er sikker på, at en livsoplevelse og en øjenåbner venter forude, skriver Remee således på sin Instagram-profil om et billede af en lille kenyansk pige, der blæser sæbebobler.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Remee scorer undertøjsmodel

Og den danske stjernes engagement i SOS Børnebyerne går ikke ubemærket hen. I en kommentar til førnævnte Instagram-billede takker velgørenhedsorganisationen nemlig Remee for indsatsen.

- God rejse Remee. Vi er utrolig glade for, at du bruger tid og kræfter på at hjælpe os med at sætte fokus på de forældreløse og udsatte børns sag, skriver de.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald: - Drop pelsen

SOS Børnebyerne kæmper for børns rettigheder og levevilkår i 134 lande, og organisationen har over 60 års erfaring med velgørenhedsarbejde.

Foruden den karismatiske X Factor-dommer støtter blandt andre prinsesse Benedikte og tv-værten Signe Lindkvist også organisationen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close