Sarah Grünewald: - Drop pelsen

Fredag efter fredag viser Sarah Grünewald sin sans for mode i Vild med Dans, men hun er ikke klar til at dræbe i modens navn

Fredag efter fredag viser Sarah Grünewald sin sans for mode i Vild med Dans, men hun er ikke klar til at dræbe i modens navn

Foto: All Over PressDe fleste kender hende nok som Vild med dans-vært eller som blomsterhandleren Mie i tv-serien "Tomgang".

Men Sarah Grünewald er også ambassadør for foreningen Anima, der kæmper for dyrs rettigheder. Og i rollen som ambassadør opfordrer hun i en ny video danskerne til at boykotte pelsprodukter.

LÆS OGSÅ: Sarahs Instagram-post: Til kamp mod minkpels

- Som stor dyreven knuste det mit hjerte at opdage, hvordan dyrene i pelsindustrien lider og dør blot for et unødvendigt luksusprodukt, siger hun således i videoen.

Et af den slags pelsdyr, som lider og dør, er mink. Og ifølge den 30-årige Grünewald lever minkene i Danmark under forfærdelige forhold.

LÆS OGSÅ: Vred Sarah Grünewald: - De burde have et spark i løgsækken

- Hver eneste dag lider tusindvis af mink en forfærdelig skæbne. I Danmark bliver millioner af mink indespærret i små, beskidte bure, og indespærringen er ren tortur for dyrene, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Sara Grünewald i lesbisk kys

Og selv om dyremishandlingen er udbredt, peger Vild med dans-værten på, at mishandlerne alt for ofte går fri.

- Pelsdyr over hele verden bliver dagligt mishandlet, og de ansvarlige straffes sjældent, siger hun.

Se Grünewalds boykot-video på www.pelsfri.dk.
Advarsel: Stærke billeder.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close