Hollywood2. august 2018

Hedebølge skaber kaos i "Bagedyst"-teltet

Hedebølgen, der i disse dage hærger Europa, har gjort livet surt for deltagerne i den britiske udgave af "Den store bagedyst"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5493889a.jpg
 Foto: All Over Press

Dedikerede "Den store bagedyst"-fans er godt klar over, at varme er amatørbagernes største skræk.

For er det varmt udenfor, så bliver det ekstra hedt i bageteltet, og det betyder, at mousser og cremer har det med at smelte væk med kollapsede kager til følge.

Derfor er der højst sandsynligt lagt i (bage)ovnen til en ekstra dramatisk sæson, når både den britiske og danske udgave af "Den store bagedyst" til efteråret ruller over TV-skærmene.

Den britiske avis The Sun har nemlig opsnappet, at det varme vejr, der har hersket i Europa hele sommeren, har gjort livet surt for amatørbagerne i "Great British Bake Off", der er den britiske udgave af "Den store bagedyst".

- Der var nogle bekymrende øjeblikke i det famøse, hvide telt, specielt da de kom til mesterværket. Alt, der bare var i nærheden af at kunne smelte, smeltede, mens temperaturerne fortsatte med at stige, afslører en kilde tæt på produktionen til The Sun.

- Der var nogle virkelig tætte udkald, men producerne lykkedes med at holde alle væk fra en bogstavelig nedsmeltning, tilføjer insideren.

I videoen her kan du se, hvordan varmen drillede "Great British Bake Off"-deltagerne tilbage i 2014, hvor de skulle lave baked alaska.

Artiklen fortsætter under videoen.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

I slutningen af juni afslørede den ene af dommerne, den tyskfødte kok Markus Grigo, at han og resten af "Den store bagedyst"-holdet var færdige med at optage dette års sæson.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det gode sommervejr har forkælet Danmark og danskerne siden starten af maj, så mon ikke også varmen, kommer til at spille de danske amatørbagere et pus i den kommende sæson?

Sponsoreret indhold