Nyheder18. maj 2010

Reimer Bo: Tjente kassen på Stein

DR-journalisten hævede en fuldfed løncheck for det omdiskuterede interview
Reimer Bo Christensen single og har orden i økonomien
Reimer Bo Christensen single og har orden i økonomien
 Foto: All Over

Katjing! Sådan har det nok lydt i Reimer Bo Christensens velspækkede tegnedreng, da han skrev regningen til DR for sit interview med den bedrageridømte Stein Bagger.

For selvom Reimer Bo i forvejen er en af landets højst betalte studieværter for sit job på 21 Søndag, hævede TV-journalisten en klækkelig sum for sit interview, der blev sendt søndag på DR1.

Læs også: Reimer Bo: Gider ikke mere

Få uger før interviewet oprettede Reimer Bo nemlig sit eget TV-selskab, som producerede interviewet, for at sælge det til DR.

Det vil sige, at den nyskilte vært har rigeligt råd til børnebidraget. Ifølge B.T. indkasserede han ekstra kontanter i omegnen af flere hundrede tusinder kroner oven i sin normale hyre.

Reimer Bo vil dog ikke oplyse præcis hvor meget prisen for det omdiskuterede interview var, men B.T. vurderer at en times dokumentarprogram typisk koster mellem 500.000 kr. og 1 million kr.

Læs også: Reimer Bo: Chokeret

TV-værtens private selskab Reimer Bo ApS tjente i 2008 1.400.000 kr. Det er cirka 200.000 kr. mere end Lars Løkke Rasmussens årlige lønseddel lyder på.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/maj/reimer-bo-tjente-kassen4-jpg.jpg

Det klirrede i kasseapparatet hjemme hos Reimer Bo, da han solgte sit interview "Kan man stole på en løgner", til DR. (Foto: DR)

Sponsoreret indhold