Nyheder28. oktober 2016

Reem i ny rolle foran kameraet

I ”X Factor” var hun den store favorit med den smukke stemme og de skønne læber. De selv samme læber pryder billederne til nyt prisvindende modebrand.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xfaktor8.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Der er fuld fart frem for Reem Hamze efter, at hun deltog i ”X Factor”, hvor hun sluttede på en super flot anden plads. Siden har hun nemlig fået en pladekontrakt med Sony Music, og så har hun landet jobbet som muse for Cecilie Bahnsen, der i går vandt Dansk Designtalent prisen og en halv million kroner.

Reems unikke udseende og hendes flotte læber pryder flere billeder fra det nye mærke, der er på vej op.

Reem var også selv med til prisuddelingen, som blev afholdt i SMK-bygningen, hvor hun strålede af spænding på den røde løber, hvor hun selvfølgelig var iført tøj fra Cecilie Bahnsen.

- Det er så fedt at være muse, ej men det er så fedt, fortalte den glade sangerinde, der afslørede, at der er musik på vej fra hende.

Til prisuddelingen havde Reem fornøjelsen af at få taget billeder med selveste kronprinsesse Mary, der også var mødt op for at fejre de nye modetalenter.

Det var ikke kun Reem, der har drysset lidt stjernestøv ud på sit valgte modemærke. S!vas havde sammen med Emil Stabil valgt at stille op for mærket MUF10, og Citybois har fået taget billeder for designeren Ellen Pedersen. Pernille Rosendahl har fået taget billeder i tøj fra mærket Saks Potts.

Masser af kendte var mødt op til den store prisuddeling og den røde løber bugnede således med smukke folk i smart og kunstnerisk tøj.

Se dem i galleriet her under:

Rød løber til Dansk Designtalent

Sponsoreret indhold