Nyheder30. september 2014

Pernille Rosendahl dater ekskærestens bedste ven

Sangerinden er faldet pladask for ny rockstjerne
Af af
Pernille Rosendahl viser billeder af sin date på Instagram
Pernille Rosendahl viser billeder af sin date på Instagram
 Foto: All Over

I sommer kunne SE og HØR afsløre en på daværende tidspunkt blond Pernille Rosendahl, der uddelte hede kys til den 13 år yngre sømand Theis på gaden i København.

LÆS OGSÅ: Pernille Rosendahl kysser med ung sømand

Men nu har den smukke sangerinde kastet sin kærlighed på en ny, noget lodden men utrolig flot fyr, som hun på sin Instagram-profil afslører, at hun har en date med i dag. Den nye flamme er samtidig hendes ekskæreste sangeren Tim Christensens bedste ven.

LÆS OGSÅ: Tim Christensens nye sengekammerat

Det er hunden Geo, som hun har fået lov til at hænge ud med. Den lækre Golden Retriever er ikke bare en flot fyr. Han er også meget velopdragen og starter selvfølgelig med at give pote til sin yndige date.

Geo er ikke en hvilken som helst hund. Han er vant til at omgås kendisser. Til dagligt bor han sammen med Tim Christensen, og Pernille Rosendahl er ikke den første berømthed, den glade vovse har mødt.

LÆS OGSÅ: Tim Christensen bakker Pernille Rosendahl op

Om det er Geos kendisvenner eller hans glade væsen og smukke ydre, der har gjort ham populær vides ikke. Men Tim Christensen hund har sin egen Instagram-profil, geoliciousness, hvor han med elegante poter poster billeder af sig selv til glæde for sine (i skrivende stund) 849 følgere.

Sponsoreret indhold