Nyheder1. april 2016

Reem i finalepanik

Følelserne fik frit løb, da den kun 17-årige Reem overvandt et panikanfald og gik i ”X Factor”-finalen som kæmpefavorit

reem

Glædestårerne trillede ned ad de dansk/palæstinensiske kinder, da Sofie Linde afslørede, at Reem gik i finalen i ”X Factor”.

Den enorme lettelse kommer efter en uge med et umenneskeligt pres på den unge sangkomet.

– For første gang i seks uger har jeg læst kommentarer på nettet omkring, hvordan folk har det med mig. Så det gav et psykisk pres. Der stod, at jeg var favorit, og at folk håber, jeg vinder. Det ramte mig virkelig meget. Jeg plejer ikke at være så nervøs. Det er næsten ”panic attack”, lød det fra den unge stjerne, der tilmed snublede fra scenen og måtte have is på bentøjet, efter at kameraerne var slukket.

Du er guddommelig Presset på den bare 17-årige gymnasiepige er ikke kun noget, hun lægger på sig selv. Også dommere og konkurrenterne i ”X Factor” er hurtige til at overdænge den eksotiske sanglærke med roser, der kan få de fleste til at gispe efter vejret.

– Er du sindssyg, mand, hun er en sjældenhed. Man møder ikke folk som Reem. Jeg ved godt, at det lyder, som om det skal jeg sige, men det skal jeg faktisk ikke. Jeg siger det, fordi det er rigtigt. Der er noget med Reem, som er guddommeligt. Sådan er det bare. Hun får mig til at græde, fordi hendes sjæl strømmer ud og rammer min, siger dommer og mentor Mette Lindberg, som også er forsanger i bandet The Asteroids Galaxy Tour. Reem vil egentlig gerne uddanne sig til fysioterapeut efter gymnasiet, men det bliver der ikke tid til, hvis det står til Remee, som om nogen ved, hvornår man har niveau til at slå igennem for alvor – Man kan mærke, at det er det her, hun skal. Hun har et kæmpe potentiale. Hun var favorit fra første audition, lyder det fra sangskriveren.
Reem var 12 år, da hun fandt ud af, at hun havde et ualmindeligt talent for at synge, og nu har familien i Mellemøsten også fundet ud af, at hun er ved at udvikle sig til en regulær stjerne på TV. – Min familie ser med dernede på YouTube. De er stolte og glade. Nogle er helt overraskede og målløse. Så det er kun kærlighed, fortæller Reem, hvis forældre er født og opvokset i Libanon, mens hun selv har delt tiden mellem først Køge og senere Valby.

Sponsoreret indhold