Nyheder11. marts 2016

Reem frygter ikke Adele

"X Factor"s Reem giver sig i kast med hitsangeren Adeles hit "Hello" i aftenens program. Og hun er ikke bange for dommernes reaktion
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/reem_x_factor_2016_0.jpg
 (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR1)

Sidste fredag efterlyste Blachman og Remee, at Reem blev udfordret endnu mere. De mente, at "X Factor"-sangeren kunne synge sværere sange end "No scrubs" fra TLC og "Lost in the girl" fra Kwamie Liv.

I aftenens liveshow får de to fyre endelig stillet sulten, for der kaster unge Reem sig over hittet "Hello" fra britiske Adele. Og selv om sangen stiller store krav til teenagerens stemme, ryster Reem bestemt ikke i bukserne.

- Det er en sang, jeg har sunget rigtig meget med min familie. Det er en sang, der gør mig glad, selv om den er lidt trist. Det er en sang, vi har haft planlagt i længere tid, siger Reem og understreger, at sangen ikke er blevet valgt, fordi Blachman og Remee efterspurgte det.

- Det er en stor sang, og den klæder min stemme, så hvorfor ikke? Men det er en svær sang, lyder det fra Mette Lindbergs unge sanghåb.

- Jeg har altid lyttet til Adele. Men jeg har desværre aldrig været til koncert med hende, fastslår Reem, som du kan opleve på DR1 lige nu.

Sponsoreret indhold