Realitybabe: Bevidstløs af alkohol

Nicole Brøggler har svært ved at styre sit indtag af alkohol.

Nicole Brøggler har svært ved at styre sit indtag af alkohol.

Foto: Kaspar WenstrupEn bytur gik forleden helt galt for nøgenmodellen og realitystjernen Nicole Brøggler, der deltager i 'Bypiger søger Bonderøv'.

Promillen blev nemlig på mindst 4,6 promille, og det fik bypigen til at falde om. Hun trak ikke vejret i halvandet minut og blev derfor sendt på hospitalet til udpumpning.

Det skriver ekstrabladet.dk.


- Jeg vågnede op i ambulancen, da jeg fik en adrenalinsprøjte. Jeg var helt forvirret, havde knaldende hovedpine og syns- og følelsesforstyrrelser, fortæller realitybaben Nicole Brøggler, der også ernærer sig som eventpige og nøgenmodel til eb.dk.

Nicole: smidt ud af TV-program


- Åbenbart havde jeg lange perioder, hvor jeg ikke trak vejret, så iltningen af mit blod var ikke optimal. Det var derfor, jeg ikke kunne se og havde snurren i fingrene.

Nøjagtig hvor meget alkohol, der var røget indenbords for at nå den dødsensfarlige promille husker Nicole Brøggler husker ikke helt.

- Så vidt jeg husker, var det to flasker asti, seks mokaii, et par drinks, måske 10 shots, en hel del jægerbombs, en halv flaske verdi og lidt tequila. Men jeg har nok drukket mere, lyder det horrible svar fra Nicole Brøggler til eb.dk.

Alkohol har tidligere haft konsekvenser for nøgenmodellen. Hun blev smidt ud af programmet 'Bypiger søger Bonderøv', da hun var alt for fuld.


Geggo: Se den vilde forandring

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close