Det frække30. maj 2013

SE og HØR-pige: Smidt ud af TV

Labre Nicole Brøggler er godt tosset over at måtte forlade Bypiger søger Bonderøve
Af af
Hun havde pyntet i "Bypiger søger bonderøve", men desværre blev Nicole Brøggler sendt hjem af produktionen.
Hun havde pyntet i "Bypiger søger bonderøve", men desværre blev Nicole Brøggler sendt hjem af produktionen.
 Foto: Covermodel.dkHun er godt skruet sammen, men kommer desværre kun til at pynte i begyndelsen af den nye omgang "Bypiger søger bonderøve".

Labre 19-årige Nicole Brøggler blev nemlig smidt ud af programmet.

- Vi havde fri fredag og lørdag, og skulle først filme søndag, så vi fik lov til at tage på en lokal bar. Her mødte vi nogle fyre, som vi tog med ind til Aarhus for at feste videre. Lige indtil vi blev hentet af produktionen. Næste morgen fik jeg og en anden pige at vide, at det ikke var okay - og blev smidt af bussen, fortæller Nicole Brøggler til seoghør.dk.

Nicole Brøggler tænder på Kessler

Den smukke SE og HØR-pige fortsætter.

- Jeg var ved at blive vanvittig af at være spærret inde ude på Lars Tyndskids marker. Vi savnede bare at tage i byen og have det lidt sjovt med nogle lækre fyre og ikke alle de der kiksede bonderøve. Men lørdag morgen fik vi et megamøgfald fra produktionsholdet, og så blev vi sat på toget med farvel og tak. Det synes jeg absolut ikke er i orden. Vi er jo alle sammen over 18 år og skal vel ikke spærres inde, når vi har fået en fridag fra optagelserne, lyder brokkeriet fra den lækre babe Nicole Brøggler.

Læs hele historien i denne uges SE og HØR.

Lørdags-lir: Brysterne hopper

Sponsoreret indhold