Reality Award: Gustav Salinas

Gustav Salinas er en af de mange nominerede

Gustav Salinas er en af de mange nominerede

Foto: All Over


Gustav Salinas har charmeret sig til en nominering til Reality Award 2014.

- Først og fremmest føler jeg, at jeg har kæmpet i mange år for at have opnået det, jeg har opnået. Jeg har været i reality-verden i seks år siden 2008. Jeg har medvirket i "Dagens Mand", "Wipe Out", fem sæsoner af "For Lækker Til Love", en sæson "For Lækker Til KBH", "Divaer i Junglen" og "Gustav & Linse På Udebane".

- Det har været fantastiske lærerige år med både op- og nedture, men jeg synes selv, jeg har lært rigtigt meget i TV branchen, både menneskeligt og professionelt. Jeg vil blive utroligt beæret, hvis jeg vinder! Det ville føles som en stor accept fra omverden og et klap på skulderen af Danmark: At jeg er okay som jeg er. Jeg ved godt at jeg ikke er perfekt, men jeg stræber efter at blive det.

Paradise-Anna og 'Ham den gamle': Venter barn

Onsdag den 12. marts løber Reality Award for første gang af stablen. Danmarks kendisser fra diverse TV-programmer mødes for fejre hinanden, og i løbet af aftenen skal der uddeles 16 priser.

Prisuddelingen vil blive krydret med diverse underholdningsindslag.

Du kan deltage i en lodtrækning om billetter til showet ved at stemme på din favorit på vores Facebook-side her eller via sms.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close