Nyheder 9. oktober 2016

Rasted: Jeg ku' skidegodt tænke mig at have det hår der igen

Søren Rasted har overvejet, om han skal genoptage sin legendariske 90´er-frisure, når Aqua tager på turné med "Vi Elsker 90´erne" i 2017.
Foto: All Over og Mikael Rieck
Den farverige succesgruppe, Aqua, suser næste år på turné med "Vi Elsker 90'erne". I den anledning har et af bandets medlemmer, Søren Rasted, overvejet om han til de nye koncerter skal genoptage sin legendariske 90’er-frisure. De såkaldte spikes. – Jeg kunne skidegodt tænke mig at have det hår der igen. Det kunne bare være sjovt. Men det gjorde så ondt, og der skulle meget brintoverilte til affarvningen, så jeg er bange for, mit hår ville falde af, siger Søren med et smil til SE og HØR.
Foto: Mikael Rieck
Næste år er Aqua hovednavnet på ”Vi Elsker 90’erne”-koncerterne som kommer landet rundt. – Vi glæder os! jubler bandet, der nu kun består af trioen Søren Rasted, 47, Lene Nystrøm, 42, og René Dif, 48, mens Claus Norreen er hoppet fra. – Ingen tvivl om, at Claus vil være savnet, lyder det fra bandet. (Foto: Mikael Rieck). Læs SE og HØRs store interview med Aqua i denne uges ekstra store fødselsdagsnummer af SE og HØR, som er på gaden nu!

Se det dejlige og nostalgiske billedgalleri med Aqua herunder:

Aqua: stort nostalgisk galleri

Aqua er hovednavnet til næste års "Vi Elsker 90'erne", som spiller i følgende byer:

27. MAJ RØDOVRE 3. eller 4. JUNI ODENSE 3. eller 4. JUNI AARHUS 3. eller 4. JUNI AALBORG 19. AUGUST NÆSTVED 26. AUGUST HOLSTEBRO

Sponsoreret indhold