Rasmussen: Jeg smider ikke skægget

Selv om hår- og skægpragten de seneste uger har været varm at gå rundt med i solbeskinnede Lissabon, beholder Rasmussen sit røde kendetegn.

Selv om hår- og skægpragten de seneste uger har været varm at gå rundt med i solbeskinnede Lissabon, beholder Rasmussen sit røde kendetegn.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Fra en lunken 20.-plads til top ti på få minutter.

Den rød-hvide eufori ville nærmest ingen ende tage natten til søndag, da det danske Eurovision-håb Rasmussen og hans fire gæve gutter slap ud af Altice Arena i Lissabon med en fornem niendeplads i hænderne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Rasmussen Eurovision Song Contest

De danske vikinger brølede sig på smukkeste vis durk ind i europæernes hjerter. (Foto: All Over Press)

Uden for arenaen stod velkendte ansigter således klar – i form af familie, venner og den danske presse – og så lyste smilene for alvor op mod den portugisiske stjernehimmel.

– Det er jo bare for sindssygt, at vi totalt har seernes og publikums stemmer – og ender som den femtebedste blandt seerne – det er jo vanvittigt! lød det fra en tydeligt overvældet Rasmussen, mens hans fire vikinger havde tørret de alvorlige miner af og strålede om kap med hinanden rundt om den 32-årige familiefar.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Eurovision Song Contest Rasmussen

Rasmussen og hans fire flotte fyr. Fra venstre Jesper Hagelskær Paasch, Mads Engelhardt, Daniel Knudsen Firth og Gustav Emil Bresle. (Foto. Kaspar Wenstrup)

Pigerne skal 
genkende mig

Netop familien har Jonas Flodager Rasmussen måttet spejde langt efter den seneste tid.

For selv om hustruen Mia havde taget turen til Lissabon, kunne parret på grund af den enorme Eurovision-sikkerhed kun se hinanden i glimt.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Jonas Flodager Rasmussen og Mia Mimi Flodager

– Skægget bliver der! lovede 32-årige Jonas Flodager Rasmussen, da han natten til søndag omfavnede sin hustru Mia Mimi Flodager. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Ja, vi bor da på samme hotelværelse, men jeg har faktisk ikke nået at se hende endnu, kunne Rasmussen blandt andet afsløre tidligere på ugen.

Derfor var gensynsglæden efter finalerusen da også til at få øje på, da fru Mia omfavnede sin langskæggede vikingemand, som forsikrede:

– Jeg har haft mit skæg i ti år, så det bliver der!

– Og som jeg har sagt hele tiden: Jeg vil gerne have, at mine børn stadig væk kan genkende mig – og det kan de ikke, hvis jeg tager mit skæg af, smilede den danske stjerne, som glad, men mør dagen derpå satte sig i flyet med kurs mod Danmark og døtrene på fem og to år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close