Nyheder7. november 2015

Seebach: Fuldstændig overrumplet af kærlighed

Danskerne kender ham for hans personlige sange, og numrene på Rasmus Seebachs nyeste album "Verden Ka' Vente", er ingen undtagelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/91c3d56b0e4d4835a38eff775befccd1.jpg
 Foto: Aller Media

På albummet kan man nemlig blandt andet finde nummeret "F*** Jeg Er Forelsket". En sang, der handler om, hvordan sangeren blev blæst fuldstændigt bagover af kærligheden, selvom han havde indstillet sig på, at han måske allerede havde fået sin bid af kagen.

- Da jeg mødte Julie (Teglhus, red.) var jeg vist 32 eller 33 år, og jeg kunne godt nogle gange gå og tænke at okay, måske havde jeg oplevet den der store kærlighed, og at grundlaget ville være et andet, hvis jeg mødte en pige igen, men at det nok også kunne blive godt. Man kan jo godt blive fascineret og betaget af andre mennesker uden at blive smaskforelsket, fortæller Rasmus Seebach ærligt.

[node:aller-related-content]

Men Julie Teglhus, der er i gang med en kandidatgrad i jura og er 13 år yngre end sangeren, fejede benene væk under ham, og det er der altså kommet en sang ud af.

- Da jeg så blev smaskforelsket, så kunne jeg lige så godt have været 12 år igen. Der var helt ren tavle. Det var så dejligt, så fedt, siger sangeren, der ellers havde indstillet sig på, at fremtiden så anderledes ud.

Med gode venner omkring sig, en dejlig familie og masser af krudt til at gå ud og udforske det københavnske natteliv, synes sangeren jo ikke, at han manglede noget.

- Jeg troede jo, jeg skulle tosse rundt og bare nyde friheden, eller hvad man vil kalde den. Jeg har altid godt kunne lide at feste og fyre den af. Jeg havde sagt til mig selv, at nu skulle jeg bare give den gas nogle år, og at det havde jeg også tid til.

- Men midt i alt det blev jeg bare rigtig forelsket. Det kommer, når man mindst venter det. Man kan jo ikke lægge sådan nogle planer for sig selv. Det er en anden slags liv, end det jeg havde indstillet mig på, og det er også ret dejligt. Det er medvirkende til, at jeg synes, at jeg har det så godt i dag, siger sangeren.

Livet i et fast parforhold med fælles adresse på Frederiksberg har nemlig givet ham et perspektiv på hvad, der er vigtigst for ham. Karrieren knokler han stadig hårdt for, men det er på nogle andre præmisser.

- Jeg har fået en anden ro. Det er jo ikke sådan, at jeg ikke er ambitiøs længere, og der er masser af ting, jeg stadig godt kunne tænke mig og vil arbejde for, men det er gået op for mig, at turen derhen også skal være fed. Det er ikke kun præmien til sidst, det handler om. Alt det hårde arbejde skal også være sjovt, siger Rasmus Seebach.

Albummet "Verden Ka' Vente" udkom den 6. november.

Sponsoreret indhold