Nyheder17. september 2017

Rasmus Seebach: Min søn skal føle sig elsket

Rasmus Seebachs søn Holger er otte måneder gammel, og det er vigtigt for Rasmus at sønnen kommer til at føle sig elsket
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170915_tsl_vild_med_dans_0102.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Senere på året udkommer Rasmus Seebach med et helt album, der er dedikeret til sønnen Holger.

Nu fortæller Rasmus, at det er vigtigt for ham, at Holger kommer til at føle sig elsket.

Det fortæller han til TV 2.

Her fortæller han nemlig, at han havde en lykkelig barndom, og at der ikke er mange ting, han vil gøre anderledes i forhold til sin egen søn.

- Jeg tror ikke, at jeg på den måde vil gøre noget anderledes end min far. Han var en sindssygt god far. Og jeg følte mig enormt elsket. Han var bare alkoholiker. Det håber jeg ikke, at jeg bliver. Det tror jeg nu heller ikke, fortæller Rasmus i interviewet med TV 2.

I interviewet fortæller han også, at der som barn ikke var særligt mange regler.

- Jeg havde selv rimelig frie tøjler. Der var for eksempel ikke regler om sodavand. Det fik vi bare en gang imellem, så det hele var mere large, forklarer han til TV 2.

SE og HØR mødte Rasmus Seebach i fredags, da han optrådte i "Vild med dans", og her fortalte sangeren, hvordan det går med lille Holger.

- Det går simpelthen så godt. Han har det godt. Han griner. Du kan ikke bare lige sådan gå fra ham på kravletæppet. For nogle måneder siden kunne han ligge der, det kan han ikke mere. Så er han væk, når man kommer tilbage. Han kravler ikke sådan rigtig endnu, men han bevæger sig rigtig meget, sagde en stolt Rasmus Seebach til SE og HØR. Samtidig fortalte han også om, hvordan forholdet mellem ham og kæresten Julie Teglhus havde ændret sig. - Nu ligger der én imellem os, når vi skal sove. Det er en stor forskel. Og der er jo ikke den der tid mere, hvor man bare ligger midt på dagen og tager en morfar. Og hvor vi lige tager et glas vin. Selvfølgelig tager vi et glas vin engang imellem, men nu er der altså en anden en, der er chef. Og det er faktisk superdejligt. Det kan godt være, at det ikke lige er den der typiske kærestetid. Men så er det fedt på så mange andre måder, fortalte Rasmus Seebach.

Sådan mødte Rasmus og Julie hinanden

Rasmus Seebach og Julie Teglhus har været sammen siden 2013. Den populære popsanger har tidligere fortalt, hvordan han mødte den 13 år yngre Julie Teglhus. Til at starte med tænkte han, at hun var uopnåelig. - Er du gal, hvor er hun flot, hvor ser hun bare dejlig ud, tænkte jeg om Julie, hver gang jeg så hende. Vi var rendt ind i hinanden et par gange men havde aldrig haft en dybere samtale, og jeg tænkte, at hun var lidt uopnåelig, har Rasmus fortalt til ALT for Damerne i december i 2015. Dengang fortalte han damebladet, at han og Julie gik i byen de samme steder, men at han en dag tog sig mod til og skrev en besked til den 13 år yngre jurastuderende på Facebook. - Det må da være det smukkeste profilbillede på hele Facebook, skrev Seebach til Julie og følte sig lidt som en stalker. Sidenhen kom de på date, og i dag bor de sammen i en villa på Frederiksberg.

Du kan se billeder af Rasmus Seebach og Julie Teglhus i galleriet herunder

Rasmus Seebach og Julie Teglhus i Tyrkiet

Sponsoreret indhold