Rasmus Seebach om farrolle og parforhold: Nu er det en anden, der er chef

Snart bliver to til tre, og det er noget, som Rasmus Seebach har set frem til i mange år.
Til januar føder hans 23-årige kæreste, Julie Teglhus, parrets første barn – en lille søn.

Snart bliver to til tre, og det er noget, som Rasmus Seebach har set frem til i mange år.
Til januar føder hans 23-årige kæreste, Julie Teglhus, parrets første barn – en lille søn.

(Foto: Dan Mariegaard)

Det er ingen hemmelighed, at parforholdet kommer på noget af en prøve, når man bliver forælder.

Der er sjældent meget tid til parforhold og tosomhed – og søvn er også noget, man skal spejde overordentlig langt efter.

Sådan er det også hos Rasmus Seebach og kæresten Julie Teglhus, der i januar blev forældre til sønnen Holger.

Men selv om der er langt til både søvn og kærestetid, nyder musikeren og hans kæreste, at der er en anden, der nu stjæler al deres tid:

- Det går simpelthen så godt. Han har det godt. Han griner. Du kan ikke bare lige sådan gå fra ham på kravletæppet. For nogle måneder siden kunne han ligge der, det kan han ikke mere. Så er han væk, når man kommer tilbage. Han kravler ikke sådan rigtig endnu, men han bevæger sig rigtig meget, siger en stolt Rasmus Seebach til SE og HØR, inden han sætter ord på, hvordan parforholdet til kæresten har ændret sig, siden Holger kom til verden:

- Nu ligger der én imellem os, når vi skal sove. Det er en stor forskel. Og der er jo ikke den der tid mere, hvor man bare ligger midt på dagen og tager en morfar. Og hvor vi lige tager et glas vin. Selvfølgelig tager vi et glas vin engang imellem, men nu er der altså en anden en, der er chef. Og det er faktisk superdejligt. Det kan godt være, at det ikke lige er den der typiske kærestetid. Men så er det fedt på så mange andre måder, fortæller Rasmus Seebach.

Han er ikke i tvivl om, at kæresten Julie er endnu smukkere, nu hvor hun også er blevet mor:

- Når hun står der og virkelig har styr på det, så synes jeg, at hun er endnu smukkere, end hun nogensinde har været. Og det er fedt. Det er selvfølgelig dejligt.

Rasmus Seebach gæstede fredag aften ”Vild med dans”, hvor han optrådte med sin nye single, ”2017”. Og som altid var singlen inspireret af hans og kærestens liv:

- Julie er nok ved at være vant til det. Mine sange har altid taget udgangspunkt i det, jeg går og laver, oplever og føler, fortæller Rasmus Seebach, inden han tilføjer, at han og Julie gerne vil have flere børn.

- Jeg ved ikke, om jeg har behov for en kæmpefamilie. Men et par stykker eller tre bliver det nok til, lyder det fra den charmerende musiker.

Se billeder af parret i galleriet herunder:

Rasmus Seebach og Julie Teglhus

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close