Nyheder23. oktober 2014

Rasende date: - Gustav lyver

Daten Daniel fra For lækker til love langer ud efter Gustav
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/fc395276835145adb92b2a13a7136c7d.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
I sidste uge kunne du se Gustav snave med daten Daniel i TV3-serien "For lækker til love". I aftenens afsnit fandt Gustav ud af, at Daniel allerede havde en kæreste og har efterfølgende udtrykt, at han blev ked af det, da han fandt ud af, at Daniel havde løjet over for ham.

Blandt andet i dette klip, hvor han fortæller sin gode ven Sy Lee, at han fandt ud af, at Daniel havde en kæreste, da Gustav tjekkede hans Facebook-profil ud:Også i et klip på TV3 Play udtrykker Gustav sin vrede og skuffelse over daten Daniel:

- Jeg troede aldrig, jeg skulle sige det, men jeg blev faktisk rigtig forelsket i ham. Men så fandt jeg ud af, at han løj for mig. Han var mig utro. Ikke nok med, at han var mig utro, men han er sammen med en kvinde, og den her kvinde, hun er faktisk gravid, siger Gustav i klippet på tv3.dk.

LÆS OGSÅ: Gustav: Forfulgt af nøgen mand

Og den udtalelse har fået Daniel op i det røde felt. For det er ifølge ham en lodret løgn.

- Det er optaget i sommeren 2013, og min kæreste har først lige født, så det passer ikke, hvad han siger, pointerer han over for SE og HØR.

Udover løgnen omkring graviditeten er Daniel også fortørnet over Metronomes håndtering af hans medvirken.

- Jeg understregede over for produktionen, at jeg havde en kæreste. Jeg fik at vide, at det ville blive sagt videre, men da Gustav flipper ud på mig, gik det op for mig, at han ikke vidste noget. Hvis han gjorde, er det i hvert fald godt skuespil, siger Daniel.

LÆS OGSÅ: Gustav åbner homodisko

Som seer kan man undre sig over, hvad i alverden han lavede på daten, hvis han allerede havde en kæreste - og ikke mindst, hvorfor kyssede han Gustav, når han slet ikke er til fyre.

- Jeg blev ringet op og spurgt, om jeg ikke kunne tage på date med Gustav. Jeg fik den opfattelse, at de stod lidt akut og manglede en. At jeg kyssede med ham, så jeg bare som skuespil. Det troede jeg sådan set også, det var fra Gustavs side. Og jeg ville gerne lave godt TV, forklarer han.

- Men havde jeg vidst, at Gustav ikke ville blive informeret om, at jeg havde en kæreste, havde jeg aldrig gjort det.

I aftenens afsnit af 'For Lækker til Love' så man også, hvordan Gustav konfronterede Daniel. Gense det klip her:

¨

Sponsoreret indhold