Nyheder9. september 2014

Rapperen Kidd i tumult med fan - stak en lussing

Tumult efter koncert i Odense
Af af
Kidd gav en fan en lussing torsdag aften i Odense.
Kidd gav en fan en lussing torsdag aften i Odense.
 Foto: All Over PressDen danske rapper, Kidd, der er døbt Nicholas Westwood, kom i tumult med en ung fan og stak en lussing torsdag aften i sidste uge efter en koncert under dette års "Karrusel", der er en tre dage lang fynsk version af Københavns "Distorsion".

Kidd spiller på førstedagen af arrangementet og er færdig med at optræde omkring klokken 22.

LÆS OGSÅ: Medina tilbragte natten sammen med Kidd

Efter koncerten får han taget nogle fotos med kvindelige fans, og det opdager 19-årige Mads og hans fem mandlige venner.

- Det havde været en god koncert, og jeg er lidt beruset, men glad. Jeg er fan af Kidd og synes kun godt om både hans musik og attitude. Vi vil også gerne have taget et foto sammen med ham, siger 19-årige Mads, hvis efternavn er redaktionen bekendt.

Han og vennerne spørger, "om Kidd kun fik taget fotos med piger".

LÆS OGSÅ: Kidd blev behandlet som en hund

Kidd, der er sammen med sit crew, svarer "ja", men siger ok til at få taget et foto sammen med Mads.

- Han siger, at det er fordi, jeg havde en fed skjorte, fortæller Mads til SE og HØR om episoden.

På et tidspunkt går Kidd ind i sin og crewets bil og inde fra bagsædet sætter han læberne mod sideruden i bilen.

Sideruden i bilen kan åbnes ud af.

- Kidd kalder mig over og signalerer, at jeg skal sætte mine læber på ruden ude fra, siger Mads.

Herefter er der uenighed om, hvad der skete.

Ifølge Mads sker der det følgende:

- Jeg går over og sætter mine læber på sideruden og træder derpå fire-fem skridt væk fra bilen. Det næste, der sker, er, at Kidd farer ud af bilen og løber hen til mig og knalder mig en lussing. Derefter løber han tilbage til bilen. Mine venner hæver stemmen og spørger, hvad han har gang i, og derpå kører bilen med Kidd og hans crew væk, siger Mads.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/53e1fea057e441109f1179f2baa8287e.jpg


19-årige Mads som han så ud, efter at Kidd havde givet ham en lussing. (Foto: Privatfoto)

SE og HØR var fredag i kontakt med produceren Eloq fra Kidds pladeselskab, Cheff Records. Vi ville gerne tale med Kidd for at høre, hvorfor han - ifølge den unge fan uden grund - havde givet Mads en lussing efter koncerten i Odense.

Eloq sad på bagsædet i bilen sammen med Kidd i forbindelse med episoden med lussingen, og han fortalte sin version af forløbet, inden han lovede, at spørge Kidd, om han selv ønskede at komme til orde omkring hændelsen.

- Den unge mand kommer rigtig nok over til bilen og sætter sine læber på ruden, men i samme bevægelse skubber han med begge håndflader hårdt til den åbne siderude, så den rammer ind i Kidds ansigt og læber. Samtidig med at han slår til ruden, griner den unge mand lidt hoverende, som om han over for sine kammerater signalerer; "se, hvad jeg tør", fortæller Eloq til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Kidd truer Pia Kjærsgaard på livet

Eloq medgiver, at Kidd gav den unge mand en lussing.

- Han går ud af bilen og hen til den unge mand og giver ham en lussing. Da den unge og hans venner reagerer verbalt, siger Kidd til dem, at "det er da en mærkelig opførsel at slå ruden ind i hovedet på mig". Derpå går Kidd ind i bilen, og vi kører væk, siger Eloq til SE og HØR.

- Kidd bliver vred over, at den unge mand skubber ruden ind i hovedet på ham, og at han derpå griner hoverende, og det er derfor, at han går ud og giver ham en lussing. Det er også det, Kidd forklarer til den unge mand og hans venner, siger Eloq til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Fetterlein jubler over Kidd-sang

Mads og hans venner siger samstemmende, at Kidd løb ud af bilen, gav Mads en lussing og løb tilbage til bilen uden at mæle et ord. Mads genkender ikke, at han skulle have slået til bilruden og grinet hoverende.

Mads har ikke tænkt sig at gå videre til politiet med hændelsen, men han undrer sig over Kidds opførsel.

- Jeg er jo fan og kan li' hans musik og attitude, men jeg synes, at denne oplevelse med ham er super-ærgerlig. Jeg er skuffet over hans opførsel og kunne godt li' at vide, hvorfor han gør sådan, siger Mads til SE og HØR.

- Som sagt så har Kidd og jeg den opfattelse af situationen, at han slog ruden ind i ansigtet på Kidd og grinede bagefter, siger Eloq.

Kidd oplyser tirsdag - gennem Eloq - til SE og HØR, at han ikke har yderligere kommentarer til hændelsen ud over den udlægning af forløbet, som Eloq har gengivet til SE og HØR.

Sponsoreret indhold