Nyheder22. november 2012

Frederik Fetterlein: Jubler over Kidd-sang

Storcharmøren har aldrig været så set
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/f1803c9d32844160bbfb313fa6347f3f.jpg
 Foto: Thomas LaursenDet kom som noget af en overraskelse for Frederik Fetterlein, da rapperen Kidd pludselig lagde en sang med hans efternavn som titel op på damebedårerens Facebookside.

- Pludselig var der en masse, der ringede til mig og fortalte, at de havde hørt min sang, og at den lå nummer fem på Youtube. Jeg har aldrig ligget nummer fem på Youtube. Men Kidd skrev så til mig, at han håbede, at jeg kunne lide sangen, og at han synes, at jeg er en fed type, griner den lille frække Frederik.

Nu bliver sangen så spillet hele tiden hjemme i privaten. Den pensionerede tennisspillers yngste søn Sean er nemlig helt vild med nummeret.

- Sean forstår jo ikke, hvad noget af det betyder. Men han går og synger med på Fetterlein, Fetterlein, Fetterlein. Det er ret sjovt, fortæller han.

Frederik Fetterlein: Kunne ikke stave til Saseline

Selv Frederik kan dog gå hen og få lidt røde kinder over den voldsomme opmærksomhed. Da han var ude og shoppe med sin søn, begyndte nummeret at spille over højtaleren, og mens Sean sang med, blev den ellers så bramfri herre en smule forlegen.

- Jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg blev lidt pinlig. Skal man gemme sig? Men det er jo også super sjovt at have en sang om sig selv, morer Fetterlein sig.

- Sangen er jo vanvittig populær på Youtube, og det er lidt vildt. Hvis der blev lagt noget op med mig og tennis, blev det måske set af 5000 mennesker. Musikvideoen er set af over 200.000, forklarer drengerøven og tilføjer, at han har en smule angst over, hvordan han skal reagere, hvis hittet pludselig bliver spillet på en natklub.

Frederik Fetterlein: Kæreste med reality-godte

Se Kidds hyldestsang her!

Sponsoreret indhold