Nyheder18. februar 2014

Ræven Kasper i chok: - Det må være en joke!

Vred og skuffet Kasper endte på sidstepladsen i Mr. Paradise-konkurrence
Af af
Kasper Birch afslører vinderen af Paradise Hotel - ups
Kasper Birch afslører vinderen af Paradise Hotel - ups
 Foto: Peter Grosen




Skuffelsen og overraskelsen lyste ud af Ræven Kasper, da det i aftenens afsnit af Paradise Hotel gik op for ham, at pigerne havde stemt ham ind på en sidsteplads i konkurrencen om at blive årets Mr. Paradise.

- Til at starte med tror jeg, at det er en joke, siger Ræven Kasper vredt, og foran alle på hotellet havde den pigeglade charmør da også mere end svært ved at skjule sin skuffelse og forundring over at være endt som nummer sjok.

Han havde nemlig regnet med at ende i top tre og synes selv, at han både havde godt styr på sin personlige tale og havde fået nogle gode billeder i kassen. Men pigerne var altså ikke enige med ræven.

Læs også: I aften kåres årets Mr. Paradise

- Jeg synes, at det er så til grin, det her. Jeg ved, at pigerne synes, at jeg er en af de pæneste drenge herinde. Jeg synes, at udseende og humor og det at være charmerende er de tre vigtigste ting for Mr. Paradise. Og jeg har alle tre ting, lød det fra den skuffede ræv.

Nerverne hang hele aftenen uden på tøjet hos drengene, som forinden havde fået råd til talen af finansmanden Klaus Riskær, der besøgte hotellet. Henrik havde dog ikke i sinde at følge rådene fra finansmanden, men endte i stedet i konflikt med Klaus Riskær.

Om det ville have hjulpet Henrik at have lyttet til hr. Riskær, vides ikke. Men han endte på en fjerdeplads i aftenens kåring.

Læs også: Paradise-Kasper sladrer om sex med Laura

Nummer tre blev Patrik, og andenpladsen gik til 25-årige Danny.

Årets Mr. Paradise blev således Michael, der udbrød et spontant "YES", da pigerne udråbte ham til vinderen.

- Jeg har slået min lillebror (Henrik, red.). Det kommer han til at høre for, lød det grinende fra en meget stolt Michael, der fejrede sejren med rigelige mængder alkohol bagefter.

Sponsoreret indhold