Nyheder10. februar 2014

Paradise-Kasper sladrer om sex med Laura

Ræven praler af sine sex-bedrifter
Af af
Laura er ikke helt tilfreds med, at Kasper kender den nye pige på hotellet
Laura er ikke helt tilfreds med, at Kasper kender den nye pige på hotellet
 Foto: Peter Grosen
De havde egentligt aftalt at holde deres hede nat hemmelig over for de andre paradisoere.

Men Ræven Kasper har mere end svært ved at holde mund med, at han har knaldet Laura på Paradise Hotel. I aftenens afsnit ender han således med at afsløre over for Patrik, at han har haft hed lagengymnastik med Laura.

Læs også: Paradise-Laura: Fortryder sex på tv- Jeg kan ikke lade være med at blære mig lidt over for Patrik og sige til ham, at jeg har knaldet Laura. Det er måske lidt tarveligt, eftersom Patrik sagde i går, at han savnede lidt romantik. Det er selvfølgelig også lidt tarveligt over for Laura, men jeg kan sgu ikke lade være med at være lidt stolt over det, siger Ræven Kasper, som synes, det er "sindssygt dejligt at ligge og putte med Laura og kysse hende lidt".

Og putteriet og kysseriet endte med en omgang hed sex i torsdagens afsnit - den første af sin slags i årets udgave af Paradise Hotel. Og selvom Laura var i hopla under seancen, er hun i dag ikke så glad for, at de endte i seng sammen. Det fortalte hun for nyligt til Realityportalen.dk.

Læs også: Hov! Kasper kom til at afsløre vinderen af Paradise Hotel
- Allerede nu har jeg helt sikkert fortrudt. Hele Danmark kan se det, og det er jeg overhovedet ikke stolt af. Jeg ville ønske, at det aldrig var sket, lød det fra Laura.

Ræven Kasper er til gengæld ganske stolt over sine bedrifter - både under og efter:

- Jeg havde gjort mig mange tanker om, hvad jeg ville gøre og ikke gøre på tv. Og lige det med sex har jeg det faktisk fint nok med. 'Paradise' er et miljø, hvor man flirter, så hjemmefra vidste jeg, at det nok godt kunne ske, udtalte Kasper således til Realityportalen.dk

Sponsoreret indhold