Nyheder 23. november 2014

’Rachel’ afslører: Sådan skulle en ny Venner-serie være

Skuespillerinden afviser ikke, at vi får set mere til de seks venner
Af af

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag


10 år efter det sidste afsnit af 'Venner' blev indspillet, afslører 'Rachel' nu, at hun sagtens kan se en genindspilning af den populære hitserie om de seks venner fra New York.

Jennifer Aniston, som spillede den forkælede og smukke Rachel i serien, fortalte for nyligt i talkshowet The Graham Norton Show om muligheden for at genoplive serien, der tog hele verden med storm - og som stadig kan samle tusindvis foran skærmen, når den bliver genudsendt herhjemme og i andre lande.

- Lige nu synes jeg dog, at vi skal vente nogle år, sagde 45-årige 'Rachel' i talkshowet.

LÆS OGSÅ: 20 års jubilæum: Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

- Jeg synes, at vi skal vente, til vi er blevet rigtig gamle, og så kan vi lave en 'Golden Friends', sagde Jennifer Aniston med hentydning til den populære serie 'Golden Girls' (på dansk Pantertanter), der rullede over de amerikanske TV-skærme i slutningen af 1980'erne og begyndelsen af 1990'erne.

'Golden Girls' handlede om fire pensionerede kvinder, der lavede et oldekolle i Miami, og serien blev et stort hit og vandt hele 14 Emmy Awards og tre Golden Globes.

LÆS OGSÅ: Endelig! Her bliver Venner-stjerner genforenet

Hvis Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross vender tilbage, vil Rachel nok se en smule anderledes ud, end hun gjorde i de første sæsoner, hvor hendes fyldige page-frisure kom på alles læber.

For skuespillerinden var ikke selv fan af frisuren, afslørede hun over for talkshow-værten Graham Norton.

LÆS OGSÅ: Er der en Venner-musical på vej?

22. september i år var det præcist 20 år siden, at de seks venner Monica, Phoebe, Joey, Chandler, Ross og Rachel for allerførste gang tonede frem på skærmen. Det skete, da 'Friends' (som serien hed på amerikansk) havde premiere på den amerikanske TV-kanal NBS 22. september 1994. Siden da er serien om de seks venner fra New York blevet kult.

SE og HØR har her samlet lidt billeder af, hvordan de seks venner ser ud i dag:

Sponsoreret indhold