Nyheder6. april 2014

”Venner” musical måske på vej

Jennifer Aniston er angiveligt ved at gøre klar til hitserien på de skrå brædder.
Af af
Hvis musicaludgaven af "Venner" bliver til noget, skal der findes nye skuespillere
Hvis musicaludgaven af "Venner" bliver til noget, skal der findes nye skuespillere
 Foto: All Over


Lige siden det sidste afsnit af den populære komedieserie "Venner" løb over skærmen i 2004 har der været spekuleret i om Ross, Rachel, Monica, Joey, Chandler og Phoebe nogensinde samles igen.

Og nu er genforeningen kommet lidt nærmere. Ifølge et amerikansk medie er Jennifer Aniston, der spillede Rachel i den legendariske serie, gået i gang med forberedelserne til en "Venner" musical på Broadway.

LÆS OGSÅ: Galleri: Gamle venner

En kilde fortæller til radaronline.com, at Aniston har forelsket sig i idéen om en Broadway-musical med vennerne. Hun er allerede begyndt at finde musik og yngre skuespillere til rollerne som de seks bedstevenner, der holder sammen i tykt og tyndt.

En genforening er ellers blevet afvist utallige gange gennem årene. Også af Jennifer Aniston selv, der blandt andet har sagt, at hun virkelig har svært ved at se serien vækket til live igen. Matthew Perry har tidligere benægtet at han skulle være klar til at spille Chandler igen.

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston: Sådan holder jeg mig smuk

There is zero truth to this rumor. but Happy Thanksgiving Everyone! RT @ebrookep1: @MatthewPerry Can you confirm this? pic.twitter.com/BWBXMH2Y

- matthew perry (@MatthewPerry) 22. november 2012Der blev lavet 236 afsnit af "Venner" fra 1994 og helt frem til 2004. Det menes, at skuespillerne tjente en million dollars per afsnit i de to sidste sæsoner.

Sponsoreret indhold