Nyheder10. juni 2015

Se billederne: Prinsessens frække fortid

På lørdag bliver den svenske Paradise Hotel-deltager og bikinimodel Sofia Hellqvist prinsesse

Prinsessens frække fortid

På lørdag den 13. juni bimler de royale kirkeklokker i Sverige, når den 36-årige svenske prins Carl Philip gifter sig med den tidligere realitystjerne Sofia Hellqvist.

Da den kommende prinsesse som 20-årig smed tøjet og deltog i realityprogrammet Paradise Hotel, havde hun nok ikke forventet, at hun ti år senere ville stå i Slotskirken i Stockholm og sige ja til at gifte sig med den svenske prins.

Det kom da også bag på både det svenske folk og Carl Philips familie, da prinsen i 2009 begyndte at date realitybaben, der også har optrådt topløs i det svenske mandemagasin "Slitz", hvor hun blev kåret som "Miss Slitz 2004".
Især prinsens mor dronning Silvia og hans storesøster kronprinsesse Viktoria var imod det spektakulære forhold, men Sofia Hellqvist har efterhånden bevist, at hun er en rigtig prinsesse, og hendes frække fortid fortryder den labre brunette ikke.

- Jeg har svært ved at sige, at jeg fortyder noget, jeg har gjort. Det har i virkeligheden været erfaringer i livet. Og det kan godt være, jeg ikke har tænkt på konsekvenserne. Der er mange, der vil sige, at jeg har lavet fejl her i livet, men jeg ser det som erfaring, fortæller hun i et interview med den svenske TV-station TV4.

Sponsoreret indhold