Nyheder6. december 2010

Prinsesse Madeleine rasende på far

Det fyger med beskyldninger i det skandaleramte svenske kongehus. Denne gang er der intern splid
Madeleine er blevet sur på farmand. Hun beskylder ham for at stritte hendes eksforlovede Jonas Bergström ud mod hendes vilje
Madeleine er blevet sur på farmand. Hun beskylder ham for at stritte hendes eksforlovede Jonas Bergström ud mod hendes vilje
 Foto: All Over

Den smukke prinsesse Madeleine har smidt hæmningerne og er blevet mere end blot en lille smule sur på farmand kong Carl Gustaf.

Grunden til skænderiet er angiveligt, at Madeleine mener, at Carl Gustaf var skyld i, at forlovelsen mellem hende og Jonas Bergström blev ophævet.

Læs også: Bliver hos kongen

Det skriver den svenske avis ekspressen.

Ophævelsen skete, efter at der gik rygter om, at Jonas Bergström skulle have været utro med den 21-årige model Tora Uppstrøm Berg. Den slags forvirring om knægtens troskab huede ikke det svenske kongepar Carl Gustaf og Silvia, som pressede på for at slippe af med den uheldige ungersvend.

Læs også: Carl ikke et hak bedre selv

Men faktisk havde Jonas Bergström allerede fortalt Madeleine om rygterne, som han påstod ikke var sande. Det havde prinsessen tilsyneladende accepteret, men det var Carl Gustaf ifølge flere kilder ved hoffet ligeglad med, og derfor endte det hele i et stort skænderi i kongefamilien.

Madeleine er nu taget tilbage til New York, hvor hun bor og arbejder indtil til næste sommer.














Sponsoreret indhold