Nyheder 15. januar 2014

Prinsesse Carolines søn: Andet bryllup på et halvt år

Monacos playboy-prins Andrea Casiraghi er allerede klar til at sige ja igen
Af af
Caroline af Monacos søn Andrea Casiraghi må siges at have været temmelig skandaløs
Caroline af Monacos søn Andrea Casiraghi må siges at have været temmelig skandaløs
Foto: All OverI sommer giftede playboyprinsen Andrea Casiraghi sig med Tatiana Santo Domingo under en romantisk ceremoni på fyrstepaladset i Monaco.

Det var efter, at parret i marts var blevet forældre til en lille dreng - så ganske uroyalt blev barnet født udenfor ægteskab.

Og der var da også en ganske særlig grund til, at Caroline af Monacos søn Andrea Casiraghi og Tatiana fik travlt med at sige ja til hinanden.

Det var de ganske enkelt nødt til.

Hvis Albert og Charlene forbliver barnløse, er det nemlig Andrea, der en dag bliver fyrste af Monaco, og det bliver dermed hans søn, der efterfølgende skal overtage titlen.

Og den slags kan altså kun lade sig gøre, hvis mor og far bliver gift, står det klart skrevet i Monacos grundlov.

Royal fartdjævel

I starten af februar skal Andrea Casiraghi dog giftes igen - og man fristes straks til at tro, at det er med en ny kvinde.

Men det ser altså ud til, at Carolines knægt er ved at få styr på sit liv som familiefar - i hvert fald er det Tatiana, han igen skal erklære sin kærlighed til.

Ifølge Hello Magazine skal Andrea og Tatiana fornye ægteskabsløfterne i en romersk-katolsk ceremoni i Gstaad i Schweitz 1. februar.

Tatiana har gået på den meget prestigefyldte kostskole Le Rosey i Gstaad, og hun er derfor meget knyttet til stedet.

Bryllupet skal derfor foregå over flere dage. Allerede den 31. januar starter festivitassen med et fondue-party. Udover den traditionelle bryllupsmiddag den 1. februar, er der også bryllupsbrunch dagen efter.

Charlotte af Monaco har født


Det ser ud til at Andrea Casiraghi har fået styr på sit liv (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold