Royal fartdjævel har mistet kørekortet

Denne royale herre kunne ikke styre sin trang til fart

Denne royale herre kunne ikke styre sin trang til fart

Foto: All Over

Fart ligger åbenbart i blodet hos de kongelige. Det er set hos den danske royale familie, og nu igen hos den monegaskiske.

Prinsesse Caroline af Monacos søn, Andrea Casiraghi, besluttede sig nemlig for at køre 200 kilometer i timen for få uger siden - det skriver Seher.no.

Hændelsen skete kun to dage før juleaften, da den kongelige herre blev stoppet mellem Chalon og Macon af det franske trafikpoliti.

Læs også: Gæt en royal rumpe

Den fartglade prinsesse-søn fik frataget sit kørekort med det samme og måtte derfor parkere sin bil, hvorefter en yderst irriteret Casiraghi kunne fortsætte sin rejse med toget.

Ført til maj får Andrea sit kørekort tilbage, og det må være noget af en lettelse for hans hårdtramte mor. Hun har nemlig allerede mistet to af sine aller nærmeste i fartulykker.

Læs også: Gæt en royal vom

Hendes ægtemand, og Andreas far, døde i en alder af 30 år, da han deltog i VM i bådræs i Monaco, men oOgså prinsesse Carolines mor, fyrstinde Grace Kelly, døde i en bilulykke i 1982.Andrea Casiraghi har mistet kørekortet ind til maj (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close