Prinser mellem skilsmisseparader

Prinserne Felix og Nikolai får snart et nyt hjem sammen med mor Alexandra

Prinserne Felix og Nikolai får snart et nyt hjem sammen med mor Alexandra

Foto: Mikael Rieck

Det har ikke altid været nemt for prins Nikolai og Felix. Prinserne på 17 og 14 år har ikke bare én, men to gange måttet stå model til en skilsmisse.

Første gang var prinserne blot seks og tre år gamle, da deres forældre prins Joachim og grevinde Alexandra brød med hinanden tilbage i 2004.

Og der gik ikke længe, før de fik lukket en ekstra faderfigur ind i deres liv, som har fulgt dem tæt i over otte år.

Fotografen Martin Jørgensen har blandt andet haft faderrollen til prins Felix’ første folkeskoledag på Krebs Skole og prins Nikolais sidste på Herlufsholm.

 

Martin Jørgensen fulgtes med prins Felix, da prinsen skulle starte i folkeskole.

Martin Jørgensen gik stolt med prins Felix, da prinsen skulle i skole for første gang i 2008. (FOTO: All Over.)

Men nu er det slut. Siden skilsmissen for præcis et år siden mellem grevinde Alexandra og Martin, er døren blev lukket og låst til stedfaderen.

Oven i at prinserne ikke længere taler med Martin Jørgensen, så har den ældste prins sidste år ændret sit navn på sin Facebook-profil fra stedfaderens efternavn ”Nikolai Jørgensen” til ”Nikolai Frederiksborg”, som er Alexandras grevinde-titel.

 

Den 17-årige prins Nikolai havde i mange år et tæt forhold til sin stedfar. Men nu er det slut. (FOTO: Mikael Rieck.) 

For der er nemlig opstået iskold luft mellem prinserne og Martin efter skilsmissen, hvilket ærgrer Alexandras 38-årige eksmand. 

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg desværre ikke ser noget til dem. Det er da hårdt, når jeg har haft så meget med dem at gøre, har han tidligere fortalt til SE og HØR.

Ingen af prinserne har udtalt sig om deres brudte forhold til deres stedfar, men ifølge grevinde Alexandra er sagen klar.

- Mine drenge har én far. De har altid haft én far, har hun tidligere fortalt til BT. Ifølge hende, har prinserne ikke noget behov for at se Martin. 

- Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler, fortalte grevinden. 

Her i sommer rykkede eksprinsessen og de to prinser teltpælene op fra parrets tidligere fælles hus på Svanemøllevej til at bo i en 300 m2 lejlighed i Store Kongensgade i indre København.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close