Nyheder16. august 2016

Martin Jørgensen efter bruddet med Alex: Det er mine sønner

Et år efter skilsmissen savner fotografen stadig prinserne Felix og Nikolai, men han må ikke se dem for grevinden, selv om han ser dem som sine egne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/a1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck)

Da grevinde Alexandra med hård hånd annullerede ægteskabet med Martin Jørgensen, kappede hun samtidig båndet mellem sin eksmand og prinserne Nikolai, 16, og Felix, 14.

Et træk, som her et år senere tilsyneladende giver Martin Jørgensen større hjertesorger end det barske farvel til den tidligere prinsesse.


Du holder dig bare væk!Grevinde Alexandra er benhård over for sin eksmand, når hun ikke vil lade ham se børnene. (Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck)

– Jeg ser dem desværre ikke længere, og det er jeg rigtig ked af. Det er synd for børnene, at det skal være sådan. Jeg betragter dem jo stadig som mine egne sønner, fortæller Martin Jørgensen således til BT.

Martin Jørgensen nåede at knytte stærke bånd til de to prinser gennem ti år, hvor han agerede populær papfar for både Nikolai og Felix.


Filmfotografen fra Valby var i årevis populær papfar for Nikolai og Felix, men nu har de intet at gøre med hinanden. (Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck)

”Jeg elsker dem”
Det stoppede dog brat, da Alex den 8. september sidste år kunne meddele Danmark, at hun ikke længere delte værdier med Martin Jørgensen.

Senere fortalte grevinden af Frederiksborg, at Nikolai og Felix, som begge slettede navnet Jørgensen fra deres Facebookprofil, overhovedet ikke havde lyst til at have kontakt med Martin Jørgensen.

– Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler, fortalte hun til BT i maj.


Så hyggeligt så det ud i foråret 2015, før Alexandra fik nok af Martin Jørgensen. (Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck)

Det er dog ikke en pressestrategi, som Martin Jørgensen finder særlig heldig, har han tidligere fortalt til Billed-Bladet.

– Jeg synes, det er forkert og upassende at diskutere i det offentlige rum. Særligt, fordi der er involveret to børn, som jeg elsker over alt i denne verden.


På Skanderborg Festival måtte Martin Jørgensen ”nøjes” med labre Eva Ha rlou, som han har dannet par med siden bruddet fra Alexandra. (Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck)

Sponsoreret indhold