Nyheder13. december 2013

Prins Valentin: Her er han i dag

Se hvad Jul på slottet-stjernen Jens Zacho Böye laver nu
Kvinder i hele landet sukkede over Jens Zacho Böye på sin hvide hest i "Jul på slottet"
Kvinder i hele landet sukkede over Jens Zacho Böye på sin hvide hest i "Jul på slottet"
 Foto: DRHvem der bare var prinsesse i "Jul på slottet", så man kunne snuppe sig et stykke med Prins Valentin i form af Jens Zacho Böye.

Da DRs succesjulekalender løb over skærmen for første gang i 1986, fik den dengang 31-årige skuespiller mundvandet til at løbe for de fleste kvinder. Og den effekt har han haft, hver gang "Jul på slottet" er blevet genudsendt.

Jens Zacho Böye er i dag 55 år og modsat nogle af julekalender-kollegerne, spiller han stadig roller på både TV og teater. Og til glæde for de kvindelige fans, ser den nu modne herre stadig ganske glimrende ud.

Prinsesse Miamaja: Nu er hun i sexbranchen

Efter successen som charmeprins i DRs julekalender har han bl.a. gjort TV-skærmene lidt lækrere i både "Taxa" og Rejseholdet". Og har du set tegnefilm som "Peter Plys" for nylig, har du med al sandsynlighed også hørt hans stemme.

Nu indtager Jens Zacho Böye scenen på Aarhus Teater, hvor han også blev uddannet som skuespiller i sin tid. Så når "Jul på slottet" ikke længere kører på DR Ramasjang er det bare med at tage turen til den jyske hovedstad, hvor han bl.a. spiller med i forestillingen "Hjertet skælver" til januar.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2d236260c3f6486bbff9e048da3b6b9b.jpg


Jens Zacho Böye har rundet de 50. Men det gør ikke spor. Skuespilleren kan stadig smelte pigehjerter (Foto: All Over)

Se billederne, af den labre nye skuespiller i "Tvillingerne og julemanden"

Sponsoreret indhold