Nyheder12. december 2013

Prinsesse Miamaja: Nu er hun i sexbranchen

Se Jul på slottet-skuespilleren Hanne Stensgaards frække udvikling
Sådan kender vi Hanne Stensgaard bedst. Ung og uskyldig som Prinsesse Miamaja i "Jul på slottet"
Sådan kender vi Hanne Stensgaard bedst. Ung og uskyldig som Prinsesse Miamaja i "Jul på slottet"
 Foto: DRBørnekanalen DR Ramasjang viser i disse decemberdage den populære julekalender "Jul på slottet" fra 1986. Men hvor en af hovedrolleindehaverne i 80erne lignede uskylden selv, ser det noget anderledes ud i dag.

Skuespillerinden Hanne Stensgaard toner hver dag frem på de små poders skærm som den unge, blonde Prinsesse Miamaja. Men her 27 år efter, at serien blev sendt første gang, er de blonde lokker skiftet ud med en vild, rød manke og både hendes job og udseende er i den grad forbudt for for børn.

Den nu 60-årige juleprinsesse gør det i nemlig som sexdronning. I en årrække var hun direktør og rundviser på Museum Erotica, og i 90erne havde hun tilknytning til sexshoppen Lust.

Følg med i SE og HØRs egen Grease julekalender her

Siden har hun anmeldt pornofilm, skrevet for de noget vulgære magasiner "Tidens kvinder" og "Rapport" og udgivet bogen "Kærlighedens køkken." Den holder hun i dag foredrag ud fra.

Før hun sprang ud som snakkelysten sexkilling, var hun faktisk uddannet skuespiller fra Aarhus Teater. Og endnu tidligere tiltrak hun sig med garanti heldige skoleelevers opmærksomhed som håndarbejdslærer.

Men selvom Hanne Stensgaard senere har studeret seksualhistorie, og i den grad ligner en kvinde i kontakt med sine erotiske sider, så har hun også medvirket i TV-serier efter succesen med "Jul på slottet".

I 2003 spillede hun en rolle i 19. afsnit af "Rejseholdet". Dog er det ikke siden blevet til de store skuespillerpræstationer fra sexbomben.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/dc630f4f216e42b28deb146ea22ea5da.jpg


Forvandlingen fra juleprinsesse til sexdronning er total. Sådan ser Hanne Stensgaard ud i dag (Foto: Scanpix)

Se Mascha Vang give den som julepige og sexkilling på en og samme gang

Sponsoreret indhold